Introduction

Velkommen, til min blogg- min livsstilsdagbok.

En introduksjon; Kort og godt.. Jeg, Melissa Vidal Schofield (18) lever et godt liv i Trondheim, og er opptatt av viktige verdier. Jeg tror på skjebnen, frihet og kjærlighet. Hver dag strømmes det store mengder inspirasjon gjennom hodet mitt, og disse ønsker jeg å dele, med dere. Jeg brenner mest av alt for mote og mat, og har et stort hjerte for alle rundt meg.

Bloggen min kommer til å bestå av både plantebaserte matoppskrifter, reisetips, skjønnhet, helse og mote. Det er viktig for meg å dele nyttige erfaringer og tips, noe jeg kommer til å gjøre. Jeg ser fram til å skrive mer for dere.

Spennende ting er i vente, så det er bare å følge med!

5 RASKE FAKTA

1. Jeg elsker å reise, og se forskjellige kulturer. Det finnes områder i verden, som er som et helt annet univers enn Norge. Dette gjør meg så sykt nysgjerrig. Jeg må se mer.

2. Jeg har spist plantebasert i 3 år, og kommer aldri til å slutte.

3. Da jeg var 6 år gammel sa jeg følgende til farmor; “Jeg skal bli kokk når jeg blir stor!”. Gastronomi er fortsatt min aller største lidenskap. Jeg har aldri ombestemt meg.

4. Jeg har drevet med kunst i mange år, men tegner/maler kun om sensommeren.

5. Jeg er spontan, og stresser sjeldent med ting.

God kveld vakre, dere kommer til å se mer til meg siden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s