Friday night date and outfit

Hei igjen, søte! Liten oppdatering. I dag, har jeg tilbringt en majoritet av dagen min på skolebenken. Det diggeste jeg vet når jeg kommer hjem fra mine plikter, er å slenge på meg silkepysjamasen, sjenke noe godt i glasset, og sette på en serie! Nå for tiden, er jeg blitt helt hektet på Gossip Girl, igjen. Dette må være den tredje gangen jeg ser det, haha.. Jeg blir så fascinert av alt det vakre håndverket- de vakre klærne og accsessoarene! Og ikke minst intrigene som oppstår, haha. Utrolig morsom serie som jeg virkelig ikke får nok av!

Nå skal jeg avgårde på date, med min Kjæreste. Vi høres! Klem, M

// Hi again, lovelies! A tiny update. Today, I spent the majority of my day on the school bench. The best thing I know of when I come home from my duties though, is to change into my silk pyjamas, to pour something good into my glass, and turn on some series on Netflix. These days, I am all head over heels for Gossip Girl, again. This must be my third time watching it, haha.. The luscious clothes and accessories has me all fascinated. And of course, all of the crazy intrigues, haha! Such a fun tv series, that I just can´t get enough of.

I am going on a date with my lovely boyfriend now. Good night! Hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s