My favourite movies

God fredag, alle vakre! I helgens navn vil jeg gi noen filmtips. Jeg unnlater å nevne de aller mest sette filmene, dog disse er klassikere som de fleste filmelskere har sett. Om ikke, se gjerne en av de til fredagskosen i kveld! Du vil ikke angre.

Såklart, en av klassikerne- Breakfast at Tiffanys. En film de aller fleste har hørt om, en romantisk komedie fra 1961. Jeg elsker å drømme meg bort ved å titte på luksuriøse stoffer og smykker. Denne filmen er enhver jentes drøm!

Of course, one of the classics- Breakfast at Tiffanys. A movie most of us has heard about at some point. A deilightful romantic comedy, from the 1960s! I love to daydream, to look at luxurious fabrics and jewerly, which you will get quite the amount of in this film. It’s most certainly every girls dream!

Min ABSOLUTTE favoritt. Uansett hva. “Scarface” (Thriller/drama, fra 1983) med fantastiske Al Pacino og Michelle Pfeiffer i hovedbesetningen, slår altså ikke feil. Pfeiffer, er nok en av de vakreste kvinnene som har eksistert. Jeg er meget inspirert av hennes væremåte, og stil.

My ABSOLUTE favourite movie, of all time. “Scarface” (Thriller/Drama) with the magnificent Al Pacino and Michelle Pfeiffer as lead roles. Pfeiffer is such a style icon. She truly inspires me with her beauty, and sophistication..

Umulig å utelate. “Sex and the city 2, the movie”, en ikonisk film, som enhver moteinteressert person bare må elske. Dette er 2,5 timer med ren nytelse. De ypperste designvarer, ikoniske klesplagg og en eksotisk atmosfære. Et must å se for alle fashionistas der ute! Eneren er også fantastisk, for ikke å snakke om selve tv-serien.

Impossible not to mention. “Sex and the city 2, the movie” is an iconic movie, which every single fashion lover just must love. The movie consists of 2,5 hours of pure joy. The most exquisite designer items, iconic garments and an exotic atmosphere. A must for all you aspiring fashionistas out there! The first movie is also amazing, and of course the tv-series…

Ha en riktig god kveld! Puss og klem, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s