PARISIAN BREAKFAST

Hei og god lørdags morgen alle fine! Jeg startet dagen tidlig i dag, og sto opp klokken halv ni, for å stelle i stand en deilig frokost til meg og min kjære. Jeg er helt forelsket i kjærlighetsbyen Paris, så det å lage en Parisisk frokost slo altså ikke feil i dag!

Kjæresten min fikk servert fransk baguette med egg og røkt bacon, samt friske bær- mens jeg, som spiser plantebasert, nøt en tallerken med mango, friske bær, og kanelsnurr.

Jeg var ute og handlet litt i går, og falt rent pladask for denne satengkjolen i rusten oransjfarge, fra H&M! De har virkelig fått helt fantastiske klær! Det er en stund siden jeg har vært der sist, så det var en nokså overrasket Melissa som trasket rundt der i går og forelsket seg i alle plaggene. Noe helt annet enn å se klærne på nett!

Nå går jeg snart på jobb, god lørdag smukke! Klem, M

// Hello, and good morning lovelies! I woke up early today, ran upstairs, and prepared a lovely breakfast for me and my love. I am sooo in love with the whole Parisian lifestyle, what better then, than making a Parisian breakfast for this sunny Saturday morning?

My boyfriend ate a french baguette with eggs and smoked bacon, with fresh berries on the side. Me, on the other hand- who eats plant based, ate a plate with fresh berries, mango, lime and a cinnamon bun! Yum..

I was out running some errands yesterday, and stopped by H&M, where I fell in love with this rusty orange satin gown! Just WOW. H&M are definitely just getting better and better!

I should get going for work now. Have a lovely Saturday, sweethearts! Hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s