VEGAN BROWNIES AND VANILLA ICE CREAM

Da jeg kom hjem i dag fra skolen, var jeg utrolig trøtt. Dagene på skolen varer som regel i 5-8 timer, og på ekstra slitsomme dager tyr jeg til noe godt, hehe. Tenkte å gi dere oppskrift på veganske brownies, og vaniljeis- helt til jeg kom på at, det er jo faktisk bare Toro! Jepp, du leste riktig. Toro sin 1-2-3 brownie er vegansk, bare dropp å ha i det egget. Vaniljeisen er fra det svenske merket oatly, som lager havrebaserte produkter, helt frie for kumelk. Jeg elsker Oatly, og synes deres produkter er superdigge og kremete. Les mer om produktene deres her.

(Ps: De fås kjøpt på alle dagligvarebutikker. Både havremelk, vaniljesaus og is.)

// I was soo tired when I came home from school today.. I just had to have something yummy to eat. Luckily, I had some brownie leftovers from this weekend. My go to vanilla ice cream is the lovely oat ice cream from the swedish brand “Oatly”. I topped my brownie with some scoops of this, and a caramel sauce.

I simply love Oatly’s products, read more about their products here.

You can find their products in all of the grocery shops in Norway! I get mine from “Rema 1000.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s