WINTER…

Den Norske vinteren er ikke bra for meg. Jeg lengter langt bort herfra.. Til varmere strøk. Til mine røtter i Sør-Amerika. Jeg flytter dit i høst for et halvt år, men det er ikke snart nok! Tiden kan bare ikke gå raskere nå. Jeg prøver alltid å tenke positivt, det er jeg flink til. Allikevel har jeg kjørt meg fast i vinterkulda akkurat nå. Jeg er bleik, og fryser hele tiden- til og med innendørs. Skolen min har nemlig ikke tatt seg råd til å skru opp varmen, så vi elevene sitter og fryser i åtte timer i strekk hver dag.

De fleste vennene mine føler det samme. Vinteren svir, ass. Heldigvis har man ly for kulden her i Norge! Vi er trygge. Det skal man virkelig, ikke ta for gitt. Jeg prøver å minne meg selv på det. Ja, vinteren er kald og mørk- og sommeren er de aller flestes favorittsesong. Men, aner dere hvor heldige vi er? I krigsherjede land, spises dagens måltid under et tak av ruiner og grå himmel. Sommeren er rett rundt hjørnet, vårmåneden Mai er det bare uker igjen til, og dagene blir bare lengre og lysere for hver dag som går nå. Jeg kan trygt si at minst en person som leser dette, er enig med meg. Vinteren suger for oss som ikke går på ski, men prøv å husk på, at vi har i det minste ly og velferdsstaten i ryggen. Varmen er her snart, bare vent.

Ikke misforstå meg, jeg er lykkelig. Jeg bare fryser så sjukt mye.

Jeg gleder meg til å ha solkysset hud og sommerglød igjen.

Beatiful, random people at the Roskilde Festival. RF 2017, I can’t wait.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s