NOT ENOUGH TIME

Just had to share my lunch from the other day with you! It was so delicious. Made it at work (@matfrahagen).

I dag står skole på agendaen. Jeg skal også nedover til postkontoret, for å poste noen pakker for Tise! Jeg er helt hekta på den appen. Den gjør vintage shopping, skattejakt og gjenbruk såå mye enklere! Jeg selger unna litt greier nå, følg meg gjerne der:-) ( @melissaschofield )

Nå for tiden har jeg sykt lite tid mellom skole og jobb, men dere kommer til å se mye mer til meg fra og med den 16. Juli. Da er skolen ferdig, og jeg har masse spennende planer! Frii

//You will be seing a lot more of me, from the 16th of July on. The days, and the hours, just aren’t long enough right now. I got lots of school work to do right now. But it really pays of though! It’s soo rewarding to put hard work into school, because you get so much back for it! You reap what you sow, haha.

Today, school is on the agenda. I am also going down to the post office, to mail some packages that I sold on the app “Tise”. I loove Tise! I am selling some stuff right now, feel free to follow me there:-) ( @melissaschofield )

Advertisements

2 thoughts on “NOT ENOUGH TIME

  1. Hei, A! Så hyggelig at du spør. Vi skulle egentlig åpne på St.Hanshaugen i Oslo nå i høst. Men da vi desverre gikk konkurs på den ene restauranten i Trondheim grunnet mye renovering, og drift på en lite økonomisk måte, er det blitt utsatt. Så vi får krysse fingrene for at det skjer! Ha en fin kveld😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s