Busy busy

Som jeg nevnte i går, har jeg sinnsykt mye å gjøre uken her! Men jeg digger det. I dag har jeg som vanlig gjort skolearbeid. Først nå, klokken halv ni på kvelden har det begynt å bli mørkt ute, noe som er supermotiverende! Jeg har skikkelig mye å glede meg til om dagen, dere aner ikke.. Det er så godt.

Tirsdag- Blodgivning på sykehuset, ææh!

Onsdag-Skoleoppgave

Torsdag-Først skal jeg ha produksjonsvakt på jobb, der jeg lager rå sjokoladekuler, deretter har jeg vanlig vakt i restauranten. Med andre ord, jobb hele dagen!

Fredag- Jeg skal i bursdag til en god venninne, Helene! For litt siden vant hun en helt egen bursdagsfeiring med utestedet Provencialen helt for seg selv, en hel kveld. Så dit går turen på Fredag. Gleder meg!

Lørdag- Først jobb, så skal jeg på bursdag igjen. Min bestis Maiken, fyller 20!

Søndag- Først jobb, IGJEN, så bursdag, IGJEN. Denne gangen blir det mer en koslig hjemmekveld hos ei venninne, da hun fyller 19 år. Tapas og vin, yayy.

Mandag- Jeg skal bruke dagen på å forberede meg til en tur. Pakking, sjekklister (elsker det), og rydding. Har også en matteprøve dagen etterpå som jeg skal pugge til.

Tirsdag- Russerevy!❤ Charlottenlundrussen har premiere på sin russerevy; “Hundreåringen som klatret ut av vinduet og ble russ”. Noe som jeg var så heldig og skaffet meg premierebilletter til. Gleder meg sjukt mye til å se alle vennene mine, fremføre det de har jobbet så hardt med så lenge nå.

Onsdag- JEG REISER TIL SEYCHELLENE! Guuud, hvor jeg gleder meg. I fjor i november, bestilte jeg og kjæresten min en tur til paradisøyene Seychellene, i Afrika. For dere som ikke har hørt om øygruppen før, gjør dere selv en stor tjeneste og sjekk ut de vakreste bildene noensinne, på google av denne plassen.

Dere må bare se videoen under her, av en av de minste øyene La Digue! Her skal vi bo.

Vi skal bo på øya “Mahé” de første to nettene. Vi blir på Seychellene i to uker, så resten av oppholdet skal vi bo på den mer fredelige og kulturelle øya “La Digue”. Denne øya har flere strender, som er blitt kåret til verdens vakreste. Litt av en påskeferie as. Haha. Gjett om jeg er spent, da? Det blir min første tur i Afrika. Jeg liker egentlig best kulturelle reiser, men denne gangen blir det mer ferie og avkobling fra skole og jobb som gjelder.

//In one week, I will be travelling to the Seychelles with my boyfriend! We ordered these flight tickets some while ago now, and I am so excited. You have to check out the video up here, of the island we are staying on! We will be staying on the island Mahé for the first two nights, then the island La Digue for the rest of the stay (almost two weeks). La Digue is a much smaller island, which means more peace and less tourists. yayy hehe. Culture is such an important factor for me when travelling! Actually, the most important one. This will be more of a vacation than a cultural journey, though. I need some peace of mind and a break from everything at home! School, work and winter. I am soo excited, oh my.

I have a really busy week. Birthday celebrations all weekend (Friday, Saturday and Sunday), and donating blood, “russ’s” graduation performance at my school, and lots of lots of work, packing and school. We leave for the seychelles next wednesday!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s