Give blood

Visste du, at en halv liter blod kan redde TRE liv? Ditt blod, kan redde tre menneskers liv. Det er helt utrolig. Som jeg skrev tidligere uken her, ga jeg blod på tirsdag. Jeg registrerte meg i fjor høst, men prosessen tar litt tid før man blir godkjent, og får komme til sykehuset for å ta blodprøver osv.. Så om du vet at du er frisk, og er tilgjengelig for å gi blod om noen måneder, gjør det! Det er så utrolig viktig. Selve blodgivingen (tappingen) tar ca. 8-10 minutter, og gjøres hver tredje måned. Det gis til kreftpasienter, mennesker som er blitt utsatt for ulykker, og andre utsatte grupper. Det er ikke så vanskelig som du tror å bli donor!

Tenk at 10 minutter av livet ditt, kan redde tre menneskeliv. Dette kan være onkelen, mammaen, søsteren og pappaen til noen, som DU redder livet til. Registrer deg HER , som blodgiver❤

Hver gang man gir blod, mottar man en gave fra blodbanken. Jeg valgte meg en kjempesøt rosa flaske<3

Ha en super dag! Klemmer til dere

// Did you know, that half a liter of blodd can save THREE lives? Your blood, can save three human beings’ lives. As some of you may know, I donated blood this tuesday. I registered as a blood donor early last fall, but it was’nt until just now, that I got to donate! There are some processes and waiting lists, hence the wait. Donating blood is so important… It only takes 8-10 minutes. 10 minutes, that can save three lives. Amazing, right? Register HERE as a blood donor in Norway❤ Hugs

Advertisements

2 thoughts on “Give blood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s