MY WEEKEND

Helgen her har vært såå lang, innholdsrik og fin. Jeg fortalte jo litt om den kommende hektiske uken min, for en uke siden- og, jeg overlevde den! Haha. Etter en helg proppfull av jobb, skole, fester og familie- gjenstår nå å se premiere på russerevyen, og avreise til Seychellene med min kjære. Så, her er helgen min, oppsummert!

//This weekend has been soo full of events. I told you about my upcoming crazy week, a week ago now- and, I survived! Yay, haha. This weekend was so nice. After three days of work, school, parties and family- the remaining things now is to see my schools graduation show, and my trip to the Seychelles on wednesday. So, here is my weekend summed up!

Fredag: Først gjorde jeg unna litt skolearbeid, så stakk jeg på et bursdagsvors hos venninnen min Ina, med noen gode venninner! Turen gikk deretter ut, på bursdagsfeiring til Helene. Hun vant en konkurranse i vinter, som gikk ut på at hun fikk hele utestedet Provencialen for seg selv gratis, til bursdagen sin. Gøy!

//Friday: I first did some schoolwork, then went to a birthday party for my friend Helene.

Lørdag: Først dro jeg på jobb i en god del timer, så kjappet jeg meg hjem etterpå for å dusje og stæshe meg opp litt til min bestevenninne Maiken sin bursdagsfeiring. Jeg rakk ikke å bli så lenge pga jobb, men måtte bare komme innom. Jeg heiv på meg en slip in kjole, droppet sminke og hår, tok på meg skinnjakka og dro. Er såå glad i Maiken. Hun fylte 20 forresten!

// Saturday: Celebrated my besties birthday. She turned 20! I love her soo much. Couldn´t stay for so long though, because I was at work before the party. Had a great time anyways! Just skipped hair and makeup, slipped into a dress and ran out.

Søndag: Og til slutt, ble det søndag. Fineste Anna fylte 19 og inviterte jentegjengen på tapas og vin! Alle stilte med noe godt. Jeg spiste litt diverse frukt og andre veggies. Yum! Var på jobb først på søndag og, så var ganske døsig på slutten der, haha. Tar på med tre bursdager på en helg!

// Sunday: And last but not least, Sunday! Beautiful Anna turned 19, and invited the girls for some wine and tapas. Yum! Went to work at first on sunday as well, so I was pretty tired at the end. Three birthdays plus work in one weekend, crazy.

Hope you guys had a wonderful weekend! I did. Kisses and hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s