Blood red sky

Å fly over Afrika er det vakreste jeg noensinne har opplevd… Blodrød soloppgang, frodige fjell, og tørr, rød ørken. Det føltes helt surrealistisk. En av de mest spennende verdensdelene jeg vet, lå under meg i timesvis.

Det mest utrolige øyeblikket, må ha vært da vi i timesvis hadde flydd over ingenting annet enn kobberrød ørken, og plutselig så vi havet. Det var som om vi forlot en verden, og inntok en annen.

Eller, kanskje det mest utrolige øyeblikket var da vi så den frodige jungelen som omfavnet flyplassen på Seychellene? Det var mer enn jeg noen gang hadde forventet. Bare, vakkert.

Etter 24 timer med reising og forsinkelser er vi fremme. Men ikke kofferten min:-( Vi har hatt sykt mye uflaks i dag, så jeg hadde på følelsen at om kofferten min noen gang skulle bli rotet bort, skulle det bli i dag. Heldigvis hadde jeg pakket en badedrakt, og et ekstra antrekk i håndbagasjen min. Jeg elsker meg selv nå, for at jeg tok med ekstra håndbagasje! Pjuh.

Vi fløy først fra Trondheim til Oslo, så ble det en uforventet stopp i Stockholm- før mellomlanding i Etiopia, i fire timer. Hele nettverket til Ethiopian Airlines kortsluttet på Gardermoen da vi skulle sjekke inn, heldigvis funket det igjen etter tre kvarter.

Nå håper jeg bare på at kofferten min kommer frem i morgen. Ellers blir det ikke fjell(jungel)tur på meg!

Dette er ikke den fineste øya engang.. Jeg kommer til å gråte av glede når vi ankommer La Digue på lørdag. Haha. Jeg er virkelig i paradis.

Tusen takk til alle lesere, familie og venner for så snille ønsker om en god tur.
Jeg prøver å svare alle, men internettet her samarbeider ikke. Stor klem til dere alle fine! Ha en nydelig kveld, M

//ps; I will post the English version as soon as the internet will work with me, in a adding a longer blog post. Feel free to use Google Translate in the mean time. Kisses!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s