Coco

Hei igjen dere!

I dag har vi vært på tidenes utflukt. Vi hev oss på syklene igjen, og syklet helt til den andre siden av øya.. Overraskende nok, tok det kun 15-20 minutter! Øya La Digue er med andre ord veldig liten. Vi parkerte syklene våre ved en strand kalt “Grande Anse”, altså “stor strand”. Og deretter trasket vi gjennom en liten jungel i 30 minutter for å komme fram til en mindre strand.

Bak steiner og palmetrær skjulte “Anse Coco” seg! 30 minutters slit i varmen var verdt det. Anse Coco var bare en helt utrolig nydelig strand. Her fantes også tre kule menn, som spilte reggae og solgte kokosvann. Her tok de livet helt med ro, og Bob Marley var helt klart favoritten.

//Hello again guys!

Today, we went on an amazing bike ride. We got on our bikes, and went to the other side of the Island. IT only took us 15-20 minutes. The Island is in other words very small!

We parked our bikes at a beach called “Grande Anse”, or “Big beach”. From there on, we walked through a small jungle for abut 30 minutes to get to a smaller beach, called “Anse Coco”. The trip was definitely worth it, even though walking around in 30 degrees celsius is a bit much.

Vi gikk gjennom nederste del av det lille fjellet for å komme oss til Anse Coco!

Have a nice day<3 M

Advertisements

2 thoughts on “Coco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s