Finding nemo

Heia! Liten oppdatering igjen, desverre med lite bilder av hovedatraksjonen, fiskene:-)

I går dro vi på nok en utflukt. Vi har hatt kjempelyst til å snorkle, og nettopp det gjorde vi! Seychellene er et dykkeparadis. Havet som omgir oss, er det indiske hav- og det er fylt med både hai, blekkspruter, skilpadder, sverdfisk og alle mulige slags andre fargerike fisker. Jeg skulle ønske jeg hadde GoPro, slik at jeg kunne vist dere alt vi så… Desverre må dere bare nøye dere med disse bildene for denne gang.

Opplevelsen var helt fantastisk. Vi snorklet over et korallrev ved øya “Big Sister Island”. Der så vi gigantiske fisker i alle slags farger. Knallrosa, blå, lilla, grønne og grå. Vi så også noen helt sykt rare skapninger, som jeg ikke ante hva var! En av de, var en lang fisk/ål med øynene midt på kroppen og en kjempespiss snute. Tror Nicolai hørte noen rare lyder fra snorkelen min da, for jeg lo virkelig godt av den. Vi så også selveste Dory fra filmen Nemo!

Det mest magiske øyeblikket, var uten tvil da en av båtførerne ropte “tortoise, tortoise!”… Jeg skyndet meg å svømme bort, og der var det jammen meg en skilpadde. Verdens nydeligste skapning, svømte helt inntil meg i ro og fred. Det var et vakkert øyeblikk. Jeg ville ikke forstyrre han, så jeg svømte litt lenger unna- men det så ikke ut til å skremme han i det hele tatt at det var mennesker i nærheten.

Jeg elsker dyr, og er veldig mot dyreparker og sjøparker. Dyr i fangenskap er IKKE kult. Jeg elsket å se så vakre, ville dyr i sitt naturlige miljø💙

Gleden varte desverre ikke like lenge for meg som Nicolai, da jeg ble ekstremt sjøsyk og måtte legge meg opp på båten. Der lå jeg i selskap med to kinesere, to franskmenn og en sveitser som var like dårlig, haha. Vi lå alle sammen og følte oss helt fanget og fortapt til sjøs, uten mulighet for å komme oss på land. Det hadde aldri falt meg inn at man ble sjøsyk av å snorkle!

Vi dro etterhvert videre til “Felicité Island”, der vi skulle snorkle videre. Jeg ble igjen på båten, og nøt synet av det vakre landskapet i stedet. Det å ha et så fint landskap rundt seg, tok heldigvis oppmerksomheten bort fra de fem menneskene rundt meg, som lå over rekkverket på båten og var dårlige🙈 De som snorklet så både babyhai og andre spennende fisker.

Se så klart vannet er! Allerede fra båten kunne vi se masse spennende liv i vannet, og dette er på dyp grunn.

En fornøyd Nicolai på eventyr!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s