Island morning routine

Sminke er noe jeg synes er mer slit enn nyttig, dermed prøver jeg å unngå det så mye som mulig. Om vinteren er det vanskelig, med tørr hud og lite glød.

Nå når sommeren nærmer seg, og jeg er i varmere strøk, består morgenrutinen min av pleie fremfor sminke! Dette fordi huden endelig har fått glød igjen, og jeg heller vil pleie den enn å sminke den.

// Makeup is something that I see more as a burden than something useful. I therefore try to avoid it as much as possible, which is perfect now as the days are getting varmer, and I’m in a sunny country.

Wearing no makeup in the winter is much harder, because the skin has almost no glow at all, all winter. Now my skin has finally gotten the glow again, so my morning routine consists of just nourishing products and no makeup!

My island morning routine

1. Jeg skyller ansiktet med iskaldt vann, for å få bort alt som ikke skal være der- og for å gi fuktighet. Deretter skrubber jeg ansiktet og kroppen, for å fjerne døde hudceller.

2. Jeg skrubber leppene mine med en naturlig leppeskrubb fra “LUSH”. Denne fikk jeg fra min tante Nataly, og den sørger for at leppene mine holder seg fuktige og sunne! Lush har butikker i alle storbyer, og også nettbutikk.

3. Kokosolje er noe jeg elsker som hud- og hårpleie. Jeg smører kaldpresset kokosolje i ansiktet mitt hver morgen og kveld. Om jeg skal gå med håret oppsatt, bruker jeg også oljen som hårmaske. Kokosolje har masse gode vitaminer som er bra for hud og hår, og sørger for at huden er myk til enhver tid. Kokosolje inneholder også syre som dreper bakterier, noe som hjelper mot uren hud. Listen er lang over fordeler her!

4. Jeg smører meg med en body lotion fra Kicks, som er proppet med naturlige oljer for å gi næring til huden. Denne fikk jeg til jul fra min andre tante (Tanya), og har brukt opp nesten hele allerede! Den sørger for at jeg våkner med sunn hud hver dag. Merket er “Skin Treat”, og er fra Kicks sim Fair Trade-linje.

5. Til slutt bruker jeg min fantastiske vippetang fra det anerkjente merket “Shiseido”, som sørger for løftede vipper hele dagen! All ære til venninen min Maria for denne, som tipset meg om vippetangen. Hihi💓

Denne morgenrutinen sørger for at jeg føler meg fresh hele dagen, og er klar for en ny dag med sol på kroppen!

// My island morning routine

1. I rinse my face with ice cold water, to remove puss and unwanted stuff from my face. This makes the skin feel so refreshed and mostiurized!

2. I scrub my lips, with my organic and home made lip scrub from “LUSH”. Lush’s products can be found online and in stores in every big city.

3. I love coconut oil as hear and skin treatment. It is stuffed with nutrients that your body will thank you for. I use organic raw (cold pressed) coconut oil in my face and on my body every day. This makes sure that the skin is allways glowing, and the nutrients will get soaked in all over. The list just goes on for benefits of using coco oil! And it sure smells good🙈

4. I smear in my skin all over with a natural body lotion from “Kicks”, which has jojoba oil, shea oil and lots of other useful ingredients! This makes my skin sooo mostirized, and gives a full over healthy look.

5. And last, I use my lash curler from “Shiseido”. This lash curler is a miracle! It makes the lashes stay curled all day long.

This morning routine makes sure i feel fresh all day, and that my skin is ready for a new day in the sun.

Ha en superfin dag alle nydelige dere! M

// Hope youll have an amazing day, all of you beautiful readers! M

Advertisements

4 thoughts on “Island morning routine

  1. Heia! Så snilt! Takk ❤ Kokosoljen kjøpte jeg i Seychellene, men du får kjøpt rå kokosolje på helsekost og noen coop-butikker i Norge. Jeg elsker oljen “cocosa” som de selger på Life, og brukte den før seychellene 😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s