Back in Trondheim

Som dere vet kom jeg hjem igjen på mandag. Siden det, har det stått stille på bloggen. Det beklager jeg utrolig mye! Har tenkt på det hver eneste dag, men har virkelig ikke hatt tid. Det var så godt da jeg var i Seychellene, og bare kunne blogge mens Nicolai sov, uten å ha noen andre gjøremål. Bloggen sto i fokus. Nå, er jeg tilbake på skolebenken, og det er siste innspurt før eksamener i mai og juni. Listen er lang over gjøremål og innleveringer! Så jeg må bare beklage meg for at det ikke har kommet noen oppdateringer.

Jeg fikk rett og slett litt sjokk over både været og hvor mye skole som ventet på meg da jeg kom hjem, men nå skal det gå fint å balansere bloggen litt med skole! Jeg jobber også med å klippe sammen en vlog fra Seychellene, og den kommer i helgen. Så ting er i vente.💓

Ellers håper jeg dere alle har hatt en superfin uke, så ser dere mer til meg senere! Klem

//As you may know, I got back from my trip in the Seychelles this Monday. After that, the blog has stood quite still. I sincerely apologise for that! I simply got kicked in the face by all the school work and duties that for waiting for me when I got home, haha.. I loved it in the Seychelles, when I had no other chores and no school work to do. The blog was in focus, and it was something I could do while Nicolai was sleeping. Now, things look a little bit different. I just must apologise for the lack of updates.. So sorry!

Both the weather in Trondheim and all the assignments waiting for me had me in a bit of a shock, but I am ready to balance it all together! With the blog, of course. I am also working on a Seychelles vlog for you guys, which will be out this weekend! So things are coming. 💓

Elsewise, I hope you had a great week. You will see more from me later! Hugs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s