My week

Hei, skjønne. Jeg vil fortelle dere litt om uken som gikk.

Det har skjedd mye rart, blant annet er jeg blitt russ! Forrige onsdag, var det russedåp på Charlottenlund Videregående skole. Altså har jeg vært russ i en hel uke, og det har vært ingenting annet enn rått. Jeg elsker det. Gjerne sjekk ut russegruppa mi; @mod20L7 på instagram! Vi består av 25 jenter, og har det såå morsomt sammen. Vi har alle sammen matchende gensere, pannebånd og såklart russelåt.

Kvelden på russedåpen, forsvant ryggsekken min med både macbook, all sminke, klær, alkohol og det nye kameraet mitt jeg letet hele nettet over for å finne. Så jeg var sykt stresset og lei meg i et helt døgn, før sekken ble funnet i festhuset til noen kompiser!!! Sååå lettet, shit. Jeg var sikker på at sekken var stjålet.

Siden det, har jeg bodd på jobb, og festet med gjengen mellom slagene. Det er så godt å få slå seg løs mellom skole og jobb, og jeg kjenner det gjør siste tiden av skolen ekstra håndterbart, hihi. Hele greia med russefeiring er så koslig… Det å ha sin egen gruppe, og at hele skolen står sammen med egen russelåt, gensere og russenavn (@primacy2017). Det felleskapet er noe helt for seg selv. Nasjonalisme på skoleplan!

På russedressen min sere dere kongen selv avbildet- Kenny Powers fra Eastbound & Down. Såå morsom serie. Anbefales! Ellers reiser jeg til Paris i dag, med lillesøster<3 Angrer litt for at jeg booket billettene akkurat nå når Trondheim skinner og russetiden er i gang, men gjort er jort og turen blir uansett fantastisk.

Glad i dere alle, og håper dere har forståelse for at jeg går eksamener og tentamener i møte nå- med mindre mulighet for å blogge. Elsker å blogge dog, så jeg prøver mitt beste hihi. Klemmer fra Gardermoen, M❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s