Ladurée café- Champs Elysées

I have been looking forward to go to this café for so long. It is situated in the middle om C. Elysées. As you walk in, you see hundreds of macaroons and cakes waiting to be devoured! Unfortunaly, I could not find any vegan treats, soo coffe and soy milk for me!

I dag har vi ruslet rundt på Champs Elysées, såvidt sett eiffeltårnet litt, og krysset av noen ønsker på bucketlista. Det e utrolig mye kontraster på shoppinggaten Champs Elysées akkurat nå. I det ene øyeblikket går man forbi luksuriøse butikker med både Lamborghinier og Poscher parkert utenfor, mens i det andre øyeblikket passerer vi en haug av roser- til ære for politimannen som nettopp ble skutt her, i Paris’ mest populære gate. Det merkes at forhåndregler tas nå, og det er kjempebra! Alle vesker sjekkes idét man går inn på butikker, for sikkerhetens skyld. Bra jobbet, Paris!

Nå ligger vi og slapper av på rommet, vi har vært ute siden tidlig tidlig i morrest, da jeg vekte stakkar Emma klokken 07:00.. haha. Så vi skal hvile oss litt før turen går videre. Vi høres! Klem, M

// We have spent the day wandering about Champs Elysées and the Eiffel tower! There are so much contrasts in this famous shopping street right now. In one moment, you pass a police mans grave.. In another, you pass luxurious high end botiques with both Lambos’ and Porsches parked outside. Strange! Paris is very procationary now, with extra security checks everywhere. I really appreciate that.

As for that, we are now resting in our room. I woke up poor Emma at 07:00 in the morning today, haha. So we are relaxing a bit before going out again. Hear from me later! Hugs, M

Advertisements

2 thoughts on “Ladurée café- Champs Elysées

  1. Hvor er skinnjakka di fra? Har lett etter en i evigheter! Du er så heldig som får reise så mye, kult at du dokumenterer alt som dette. Gleder meg til å følge bloggen videre!

    Like

  2. Så utrolig hyggelig kommentar å få! Du, jeg og er en skikkelig skinnjakkenerd, og letet i evigheter etter en med belte og sånn krage. Jeg kjøpte den via appen Tise, så den er brukt. Søk på “skinnjakke belte”, så finner du nok en😊 Ha en super dag!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s