Vegan to die for pizza and burger in Paris

Faux fur coat VINTAGE // shoes ZARA // top ZARA // pants ZARA // bag UNKNOWN

Okei, så, WOW. Jeg som spiser plantebasert og er tidenes gastronominerd, vender alltid snuten mot google når jeg ankommer en ny plass, for å finne veganske spiseplasser. Situasjonen i Paris er såklart ikke annerledes, så nå i kveld da sulten tok på, sjekket jeg ut alternativene jeg hadde her i matmetropolet.

Side etter side med veganske spiseplasser kom opp, og etter litt bakgrunnssjekking på instagram, endte vi opp på “Hanks Vegan Burger/ Pizza”. (@HanksPizza) Vegansk pizza er som regel ok, med masse grønnsaker og god tomatsaus. Men denne? Wow, wow og atter wow. Både jeg og min kjøttetende lillesøster sperret opp øynene og var helt i skyene etter ett tygg. Så masse aroma.. Søtt, salt, bittert og umami på en gang! Alle pizzaene serveres med vegansk ost lagd av nøtter.

Så, bottom line; hvis du er i Paris og er keen på en matopplevelse uten like, dra til Hanks Vegan Pizza.

Order the Hawaiian pizza.

// We just went to a vegan place called “Hanks Vegan Burger/ Pizza”, and I must say.. I am in heaven right now. Oh the flavours.. Umami, sweet, salt, bitter and so savory at the same time. I seldom run into a place that serves really good vegan pizzas, and I am a food nerd, so I am very strict on how I like my food. Haha. This though, was honestly te best plantbased gastronomic experience I have ever had.

Thank you so much for exsisting, Hanks!

Bottom line; if you are in Paris some time, go visit this place. Vegan or not, you will love it. Both me and my meat eating little sister was astonished by this taste experience. Great end to a great day. See you tomorrow lovelies! Xx

Instagram of Hanks: @HanksBurger

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s