Disneyland Paris- a child awakens

Jeg er barnslig fra før, men det å dra til Disneyland vekte en enda mer barnslig versjon av meg selv. Det er syv år siden jeg var der sist, da jeg var 13 år. Akkurat like gammel som min nydelige lillesøster er nå, på hennes bursdagstur sammen med meg💓 Hun liker seg best bak, og ikke foran kameraet, så tilgi mangelen på bilder av henne! Hihi.

I går, etter frokosten vår på eiffeltårnet, tok vi metro+tog for å komme oss til distriktet der utrolige Disneyland ligger! Dere som ikke har vært der før, må nesten bare oppleve det en gang. Alt er så gjennomført.. Hele atmosfæren preges av disneymusikk over hele området, samt lykkelige barn rundt hvert hjørne.

Disneyland består av karuseller, restauranter, teatre, en gigantisk kino, en disney-shoppinggate, og alt annet du kan tenke deg, som vil gjøre et barn (og en voksen) lykkelig. Det første du ser ved ankomst, er enorme bygninger i pixar-design, grønt gress og fargerike blomsterbed. Videre inn, kommer du til en rosa gate, der både godteri og rekvisitter fås kjøpt. Alt fra gatelamper til brostein er designet for Disney, og ingenting er gjort halvveis.

Jeg elsker Disneyland. Det jeg liker best må enkelt og greit være hvordan alt er så gjennomført. Jeg blir så fascinert av å tenke på at hele fasiliteten er menneskeskapt, spesielt det ikoniske slottet!

// I am quite the childish person on beforehand, but going to Disneyland really awakend the most childish version of me there could be! It has gone seven years since I last visited Disneyland Paris. At the time I was 13 years old, the same age as my gorgeous little sister is now!

Yesterday, after our Eiffel tower breakkie, we took a train to get to Disneyland. For those of you that have never been there; you simply must visit this place some time! Everything is so well thought through. The music, the arcitecture, just everything. Happy children around every corner💓

Disneyland is a wonderland consisting of pink cafés, restaurants, carousels, cinemas/theatres and all sorts of disney stuff that can make a child (or grown up) happy. The first thing you see by arrival, is huge pixar statues and cinemas, followed by green grass, flower beds and fountains. After passing all this, you get to a pink street with candy shops and restaurants. Everything from the lamp posts to the stone ground is connected.

I love Disney land. My favourite thing is simply how well thought through everything is. The fact that all this is man made, is incredible, and I get so fascinated thinking about it! Especially the iconic princess castle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s