Our last night in Paris

faux fur jacket VINTAGE // top SAMSØE SAMSØE // low waist jeans GAP // pumps ZARA // bags LOUIS VUITTON (neverfull monogram and keepall 55)

Akkurat nå ligger jeg som et slakt i sengen etter en dag på jobb her hjemme i Trondheim! Vi dro fra Paris i går, tidlig om morgenen. Vi har hatt det helt fantastisk. Selv om vi bare var der i to hele dager, og to halve, føler jeg virkelig at vi fikk gjort alt vi skulle! Jeg har sett alt av Notre Dame og Louvre osv tidligere, så dermed droppet vi å brsøke ytterlige turistmål enn Eiffeltårnet, Disneyland og Champs Elysées. Både praktisk og trygt! Er det noe jeg skulle ønske vi fikk gjort mer av, så er det nok vintage-shopping… Paris er såå stort, så vi hadde virkelig ikke sjangs til å få presset det inn i løpet av de to dagene vi brukte på å navigere oss rundt. Ellers har dagene våre vært veldig innholdsrike og gøyale. Det å være alene med lillesøster i fire dager har vært supert. Vi har det så morsomt sammen!

Den siste kvelden vår (fredag), tilbringte vi i leiligheten vår etter 11 timer med vandring rundt i Paris. Vi bestilte verdens diggeste thai-mat, åpnet opp vinduene, og nøt den siste lyden av Paris. Sirener, motorsykler, menneskelatter, kaotisk trafikk og klikkende høyhæler.

Nå står nok en skoleuke hjemme i Trondheim for tur, og jeg er klar for å fortsette med russetiden min! Tusen takk til alle som har fulgt med på turen vår. Håper dere har hatt en flott helg! Klem fra meg<3

// I am now resting in my bed after a long day at work, in my home city Trondheim. Our stay in Paris for now was amazing. I always love my visits to France. I adore the stylish people, the café culture and the great food. I feel like we took fully advantage of our four days in Paris, and even though we only had two full days there, it feels like we stayed for a week. We have gotten to do so much fun stuff. I think my favourite thing was either the Eiffel tower picnic, or the visit to Disney land.

It has been so great staying alone with my little sis for three nights.. We have so much fun toghether, and always goof around till we laugh in tears. Our last night, friday, we ordered in some Thai food, opened up the windows, and listened to the sound og Paris. Sirenes, caotic traffic, people laughing, motorcycles and ladies walking in high heels.

Now, in Trondheim, a new week of school awaits me. I am also ready to continue with my “russetid”, which is a graduation celebration in Norway that lasts for 17 days. It is so much fun! Thank you all for keeping up with me in Paris. Good night, hugs from me<3

Raw vegan Oreo cheese cake at the airport in Oslo!

PHOTO SPREAD FROM THE TRIP

Advertisements

2 thoughts on “Our last night in Paris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s