Yesterday

God morgen fine lesere!

Igår var en sånn kveld jeg kommer til å huske på veldig lenge. Det var så hyggelig! Vi i jentegjengen møttes hos Ida, og drakk litt før turen gikk på Erik og Kriss konsert. Selve konserten scoret ikke så høyt hos meg, men vorset var såå koslig. Vi var hos Ida i 2-3 timer. Været var virkelig på topp, som dere ser- så hadde gleden av å endelig kunne sitte litt ute på terassen! Det skjer ikke så ofte i Trønderlag, haha..

Det eneste som var litt synd med i går, var at jeg vaaar så trøtt! Jeg tror jeg sovnet 5 ganger i løpet av kvelden på forskjellige plasser, hahah. Både hos Ida, i bilen og i konsertlokalet. Kanskje ikke så rart, da jeg sov 3 timer natten før fordi jeg kom hjem sent, og måtte våkne og ta buss til skolen kl 07:15! Jeg satser på å få hvilt meg litt ekstra i dag, så slipper jeg å sovne rundt hele byen i dag og.

Jeg håper dere alle har hatt en like fin start på helga som meg<3 Og nyt den videre! Følg også med på bloggen min i dag, fordi et innlegg om vegansk mat kommer! Jeg får så mange spørsmål om dette fra venner, så hvorfor ikke lage et innlegg?

// Yesterday was one of those days that I will have in my heart for a long time. It was so cozy. We met for pre drinks at Ida’s place with the girls, before heading to a concert. I was’nt so fond of the concert itself, but hanging out with the girls at Ida’s was great. I had such a good time! Laughter, friends and beer. Oh the combo! We also had some pretty good weather, so we finnaly got to use the balcony for a bit. And that is huge for us in Norway, haha- we have had such a long and dark winter, but now the grass is getting green, and we soon have 24 hours og light every day for 2-3 months!

The only down side about the evening, was that I was sooo tired! I must have fell asleep at like 5 different places… Hahah. Not so odd though, taken the fact that I slept for three hours the night before. Home at four and school at seven. I am going to rest today to make sure I dont black out again! I was way to tired to go out yesterday actually.

Hope you guys had a great start at your weekend as well. Enjoy it! And keep posted on the blog today, as I am working on a post about vegan food. Hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s