Skulle du gjøre seksuelt overgrep mot meg?

Du som puttet dop i drikken min i går, hadde du tenkt å voldta meg? Gjorde du det for å tilfredstille din indre satan ved å ødelegge kvelden til noen? Ville du se en jente bli ødelagt?

Jeg var litt usikker på om jeg skulle dele dette med dere, men jo, jeg må det. Jeg vil gjøre andre jenter der ute bevisste på at han der kompisen din- han er kanskje ikke så kompis allikevel! Vi har alle hørt skrekkhistorien om hun der som har gått fra drikken sin, og blitt dopet ned- men det skjer jo ikke med oss selv, eller?

Når jeg er på fest, er jeg alltid utrolig forsiktig med drikken min. Jeg gjør akkurat som mamma alltid har sagt- går ikke fra drikken min og snur meg ikke bort fra den. I går var jeg tydeligvis ikke flink nok… I brøkdelen av et sekund, hadde en eller annen tragisk person klart å lure dop i vinglasset mitt. Dette la jeg ikke merke til før jeg en god stund senere lå alene, redd og forlatt i en grøft på ranheim med ingen mulighet for å skaffe hjelp til meg selv. Da var det for sent for meg til å få hjelp, fordi alle venninnene mine trodde jeg var mildt beruset, og jeg hadde løpt fra festen alene i rent instinkt av å måtte spy. Fra det punktet jeg havnet i grøfta, er absolutt alt heeelt svart for meg. Jeg husker ikke en eneste ting. Jeg har fått hjelp av vitner til å fylle inn det jeg ikke husker selv. Noe som er utrolig skremmende, jeg vet virkelig ikke hva som er skjedd. Alt jeg vet, er at jeg (takk gud) ikke ble utsatt for voldtekt i går. Jeg lå alene en god stund, før ei som kjente meg igjen kjørte forbi av ren tilfeldighet. Hun hev seg rundt, ringte Nicolai fra mobilen min, og holdt meg trygg frem til Nicolai kom og hentet meg. Da hun fant meg, lå jeg og sov alene i et busskur. Her kunne hvem som helst ha funnet meg, og jeg takker alle gudene som finnes for at det var ei så snill jente og ikke et ondt menneske.

Folkens, ALDRI snu dere bort fra drikken deres. Ikke i et sekund engang. Jeg hadde min drikke i hånda, og noen klarte allikevel å lure noe i koppen min uten at jeg merket det. Og dette skjedde på en privat fest, med massevis av kjentfolk. Det er nok det skumleste, at den personen som dopet meg ned i går vet mest sannsynligvis godt hvem jeg er. Jeg kan ikke forstå hvordan noen vil gjøre sånt mot meg. Og dere? Å bli dopet ned er ikke så uvanlig som man skulle tro. Jeg har hele tre nære venninner som har blitt dopet ned på fest før, og de hadde alle sammen den samme opplevelsen som meg. Jeg vil ikke gå inn i detaljer, men man mister absolutt all kontroll over kroppen sin. Muskelkontroll forsvinner, og man blir ofte bevisstløs. Det å våkne i dag morrest var helt jævlig. Jeg visste veldig godt selv at jeg ikke drakk for mye i går, for jeg er veldig ansvarlig på fest. Jeg var så utrolig fortvilt og forvirret da jeg våknet på Byåsen og ikke ante hvordan jeg hadde kommet meg dit. Mer fortvilt ble jeg da Nicolai fortalte alt som skjedde i går. Blant annet, hadde jeg vært så redd at jeg satt og hylte av full hals i bilen hans av redsel. Jeg kjente nok at noe ikke var på plass…

Så, jenter- og gutter. Husk at selv om du er på fest med folk du kjenner godt, så er det fullt mulig å bli dopet ned. Også her i trygge Trondheim. Og det sier jo litt når jeg er i en vennegjeng der 4 stykker har opplevd det samme. Det finnes mange psykopater blant oss, så plis ta vare på dere selv og styr unna dem! Og drikk fra flaske med kork om det lar seg gjøre, så er dere mindre utsatt! Vær så vær så snill, ta vare på dere selv. Det gikk fint med meg, men det var bare flaks. Heldigvis ble jeg ikke kvalt i mitt eget spy eller utsatt for vold.

Hvis dere skulle være så uheldige å bli utsatt for noe slikt, dra til legevakten eller fastlegen din med EN GANG for å bli testet. For å kunne politianmelde slike forhold, må du kunne bevise at det finnes substanser i blodet ditt. Så husk på det. Jeg har selv vært til legen i dag og testet meg, og venter resultatene innen en uke.

TAKE CARE BEAUTIFUL SOULS, M

Sist men ikke ikke minst, tusen takk til Nicolai som fikk meg trygt hjem i går. Jeg har verdens nydeligste menneske som kjæreste, og kan alltid føle meg trygg på at han hjelper meg når noe skjer. Pass på å ha nødkontakter lett tilgjengelig når dere er ute, slik at andre mennesker kan ringe de fra mobilen din!

Også, takk til fantastiske Marianne Skogan som tilfeldigvis kjørte forbi meg, holdte meg trygg og kontaktet Nicolai. Du aner ikke hvor takknemlig jeg er! Om du ikke fant meg, hvem hadde gjort det da? Takk.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s