Tusen takk, kjære dere

Jeg vil si tusen takk til alle som har vist støtte og kjærlighet til meg etter det jeg delte på Tirsdag! (Les mer om det HER ) Jeg har fått så utrolig mange koslige meldinger fra både kjente og ukjente, som viser takknemlighet for at jeg har belyst dette temaet. Som dere vet, var jeg ganske usikker på om jeg ville dele det som skjedde eller ikke, men valgte å gjøre det for å hjelpe andre unge jenter der ute, og såklart også gutter og eldre som har opplevd dette! Det å bli dopet ned, er noe man aldri tror skal skje, derfor er det viktig at så mange som mulig forteller om det når det skjer, slik at flere kan være bevisste på det. Vær forsiktig alle sammen! For det skjer faktisk veldig ofte.

Og angående prøvene til legen, så har de ikke kommet tilbake enda- resultatene er forventet tilbake innen litt mindre enn en uke. Jeg skal oppdatere dere når de kommer tilbake, så dere får vite hvilket dop som ble brukt og hva som skjer videre. Og jeg ber dere, vær så snill, ikke spre falsk informasjon om denne saken… Jeg har opplevd det som skjedde som veldig skummelt, og blir lei meg når jeg hører fra venninner at rykter spres om hvem det kunne ha vært som gjorde det, og feilaktig informasjon om resultatene av prøven. Jeg vet absolutt ingenting mer enda enn det jeg visste på tirsdag, og ber dere om å henvende dere direkte til meg for spørsmål. Be the bigger person!

Ta vare på dere selv, alle sammen. Masse gode ønsker fra meg til dere! Klem, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s