The sunny side

Sol, sol og atter sol<3 Ah. Dette har vært en så fin dag! Jeg har bodd i byen og levd på uteservering. Sånn skal en lørdag være, altså! Jeg er nå på vei hjem fra Solsiden, der jeg nøt pasta, Aperol og daquiry med Anna, Anette og Lisa. Vi fikk oss et fint bord i sola på Una Pizzeria, min favorittplass på solsiden. Her finner du alltid glade servitører og gode drinker! Anbefales for dere som ikke bor i Trondheim og trenger å komme dere ut når dere besøker barteby. Nå skal jeg hjem, for enda mer sosialisering med godeste Elise Amalie.

Nyt lørdagen deres, puss och kram

// Oh what a saturday! Me, Anna, Anette and Lisa just went to the mekka of restaurants in Trondheim, “Solsiden” (the sunny side). Here you can find all of the best restaurants and drinks, and there is allways lots of people here. I ate some vegan pasta and drank an Aperol and a daquiry. Yummy! Now I am going home to meet my bestie Elise Amalie.

Enjoy your saturday, all! Hugs and kisses M

Advertisements

One thought on “The sunny side

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s