Exams

Hei fine dere! Jeg bare sjekker innom litt for å beklage fraværet mitt de siste to dagene. Jeg hadde eksamen i nynorsk i dag, og i morgen står eksamen i hovedmål for tur! Dermed bruker jeg tiden jeg har til overs til å lese litt og koble av. Håper dere forstår! Etter i morgen, er jeg offisielt ferdig med mine siste skriftlige eksamener på videregående skole, noensinne! Dermed skal jeg ut og feire på Døgnvill Burger med Nicolai i morgen kveld, der vi skal nyte digg vegansk mat. Er spent på hvordan maten deres er, da jeg har hørt mye bra. De har til og med vegansk grillet burger med plantebasert ost på, og vegansk sjokolademousse! Nam. You had me at chocolate.

Oppdaterer dere i morgen. I mellomtiden ønsker jeg dere en kjempefin kveld, og etterhvert langhelg fra og med i morgen. Klem

// So sorry for the absence lately guys! I had my finals today, followed by a new exam tomorrow. After that, I am finally free to go with no more ever exams on high school. Yay! I will update you tomorrow. Hope you can understand!

And, after the exams I am going to a burger joint in town to celebrate with vegan cheese burgers toghether with Nicolai. Can’t wait! See you then. Hugs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s