Døgnvill Burger- Juicy vegan burgers & desserts

// Samarbeid med Døgnvill

Juicy burgers topped with a peanut butter- spinach and chipotle sauce

. . .

Portobello heaven

Order the Vegan Viking!

. . .

Husker dere da jeg var så frelst, at jeg skrev et helt innlegg om en pizza- og burgerplass i Paris? Vel, Døgnvill Burger i Trondheim har offisielt toppet den smaksopplevelsen med et pang. Og godt er det, da avstanden dit er adskillig kortere enn til Paris… I går var jeg og Nicolai ute og spiste på den nyåpnede Døgnvill her i Trondheim, for å feire vel overstått eksamen. Døgnvill har gjort seg opp et utrolig godt rykte i Norge, så jeg trippet inn på restauranten full av forventninger! Her har de et kult typisk diner- design, med sittegrupper i skinn og rutete gulv.

Jeg var så heldig og fikk smake på alle de veganske rettene de hadde- men fikk også beskjed om at det meste kan gjøres vegansk om det er ønskelig. Det er deilig å bli tatt i mot så godt på restaurant som veganer, og slippe å måtte forklare hva veganmat er til kelneren… Det vet de utmerket godt på Døgnvill! Hver morgen lager de hjemmelagde dipper, og tilbehør for hånd, så disse gutta har peiling altså. Jeg elsker at de på tross av å ha blitt en liten kjede, klarer å holde alt autentisk. Ser ikke maten sjukt digg ut? Jeg må tilbake og spise mer snarest, blir så sulten av å se på den burgeren :-(((

Innlegget fortsetter under bildene

På bildet ovenfor ser dere burgeren “The Vegan Viking”, deres veganske sjokolademousse, søtpotet-fries, pommes fries, grønn sidesalat (ps; spør om den veganske versjonen), og Nicolai spiser den vegetariske burgeren “Veggie”- som er dynket i parmesanost og annet digg. For dere ikkeveganere, har de også old fashioned milkshakes og flere isretter på menyen. Nicolai lot seg friste av en vaniljemilkshake med blåbær! X-rated milkshake for tjueåringer og oppover er også å få;-)

The Vegan Viking, som jeg spiste, var utrolig saftig og rik på smak. Jeg er meget kresen på plantebaserte burgere, og hater virkelig de typiske tørre burgerne av erter og bønner. Den her slo midt i blinken, med saftig grillet portobellosopp som burgerpatty. Det dere ser oppå burgeren, er en hjemmelagd saus av peanøttsmør, spinat og chipotle. I tillegg er det grillet grønn chili, tomat og digg grønt på! Virkelig smakseksplosjon… Nicolai er absolutt ikke veggis, men burgeren her var i følge han blant det beste han har smakt.

Nå vet dere hvor dere skal tilbringe Kirsti Himmelfartsdag! Sjekk også ut deres andre retter, menyen finner du HER. Og om du er usikker på hva du skal bestille, bare vis de bildet ovenfor- så fikser de. Servicen er på topp, og det er rått hvor god peiling de har på mat.

Døgnvill finner du på torget, i Olav Tryggvasson-krysset.

Jeg vet hva min nye yndlingsplass i Trondheim er, sjekk ut Døgnvill du også! Ha en super fridag alle sammen.

Klem, M

Advertisements

3 thoughts on “Døgnvill Burger- Juicy vegan burgers & desserts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s