Flower picking and sunny days

Picking flowers in the garden with my little two…

Se så eventyrlig det her så ut. Jeg husker selv hvor utrolig spennende det var, å snike seg mellom busker og trær som liten jente. Alt virker så utrolig stort, og selv den minste busk kan føles ut som en stor skog, klar til å utforskes! Jeg har tilbragt hele dagen min (etter skolen) ute i hagen med disse to, pluss deres jevnaldrende bestevenninne fra nabohuset. Vi har lagd blomsterkranser, plukket forglemmegei og hilst litt på diverse naboer. Såå koslig. Det er en ukes tid siden jeg så de sist nå, siden jeg har vært hos Nicolai, så det var utrolig godt å være gjenforent trio igjen, hihi.

// Oh, look how adventurous this looks! I can still remember the exact feeling of when I was a little girl, and used to sneak around in the garden, pretending to be invisible. Everything seems so huge when you´re that little, and even the smallest hedge can seem like a magical forrest in the wild. I love hanging out with my smaller siblings, and pretending that I’m still a child haha. We made flower crowns, picked Forgetmenot and said hello to all of our neighbours. I have spent all my day in the back yard with these two, just playing around like the cute trio we are. I haven’t seen them in a week or so now, because I have been at Nicolai’s, so it was amazing to spend some quality time with my babies again.

Nå skal jeg svare på litt mails, lese mer til muntlig eksamen, og etterhvert dra ut og kjøre litt med mamma! Ha en fin kveld dere, klem, M

// I am now going to answer some mails, read more for my last exam, and after that I am going out for a drive with my mom. Have a nice evening guys, hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s