Lashes and passionfruit

// Sponset behandling av Sylvia Lashes

Hei og god søndag morgen dere. Nå sitter jeg ved vinduskarmen med Nicolai og drikker te, spiser pasjonsfrukt og hører på musikk. I går tilbragte jeg en stor del av dagen alene i byen med mine to minste søsken, der vi spiste en deilig vegansk lunsj på Hagen! Etterpå dro trioen og kjøpte iskrem, som vi nøt i sola. Jeg skulle egentlig på bursdag også i går, men var utrolig sliten, så jeg la meg tidlig og sov bort en fæl hodepine istedet! Nå er jeg helt uthvilt, og klar for en fin søndag<3

Jeg satt også på vippeextensions i går, hos ei superflink jente. Jeg er veldig fornøyd! Hun heter Sylvia, og har en ganske ny vippe- og neglebedrift her i Trondheim. Hun bor på Selbu akkurat nå, men kjører inn til Trondheim for avtaler. Jeg personlig er ikke så stor fan av volumvipper, så jeg ba om en litt mer naturlig look. Det fikk hun til veldig fint! Egentlig liker jeg veldig godt å gå helt uten sminke, med ingenting på øynene, men jeg har hatt så utrolig lyst på vipper i det siste! Nå som jeg har eksamensperiode, og snart er ferdig på skolen med fullt kjør på jobbfronten, er det godt å føle seg litt ekstra fresh.

Dere finner henne HER på facebook, der dere kan sende melding for å booke time. Med koden “MELISSA10” får dere 10% rabatt på behandlinger, alt du trenger å gjøre er å skrive inn koden på slutten av meldingen din. Sylvia har også mulighet til å komme hjem til kundene sine og sette på vipper og negler (helt uten kostnad, da hun ikke har eget studio enda). Det satt jeg utrolig stor pris på, da jeg ikke har fått kjørt opp enda- så da slapp jeg å ta buss rundt halve byen.

Priser eksklusiv rabatt: Vipper- 630kr, Negler- 570kr, Volumvipper- 810kr.


// Good sunday morning dear you! At the moment I am sitting in the window still, dinking tea and eating passionfruit with Nicolai. Yesterday I went to bed early, after spending the day with my smaller siblings in the city centre. They are only two and three years old, but we enjoy eachother company so much. The three of us went to eat some ice cream, and to eat vegan food at my job. Yummy! As today, I am going to run some errands and enjoy the blooming spring here in Trondheim. Hope you all will have a lovely sunday!

Se så fine vippene ble! Det var akkurat sånn jeg ville ha dem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s