EUPHORIA

KJOLE designers remix // SKO zara // JAKKE vintage

Heihei! Klokka er 06:23, og min biologiske klokke bestemte seg for at det nå var på tide å våkne. Jeg er for trøtt til å lese i skrivende øyeblikk, så da sjekker jeg like gjerne inn med dere i stedet!! Jeg er utrolig lykkelig nå, og har tre gode nyheter å dele med dere (nyhet nummer tre er den eneste som har spesiell betydning for dere, hihi)! Uken her har vært fantastisk. Jeg er på det en i frustrerte fruer så fint kalte en “lucky streak” hihi. Here goes;

1. JEG SKAL PÅ STARMUS FESTIVAL! Dette er heeelt vilt. Starmus festival er en enormt anerkjent vitenskapsfestival, som nå kommer til lille, nydelige Trondheim. Programmet er helt fantastisk, og består av foredrag med temaer som kvantefysikk, stringteori, teorien om sorte hull (!!), liv på andre planeter, hvor det kan finnes aliens, og sist men ikke minst- Buzz Aldrin kommer for å skildre følelsen av å gå på månen, med den sene Niel Armstrong. Jeg er en person som lar meg fascinere av mye rart, og akkurat disse temaene kan sørge for at jeg sitter på youtube i timesvis med øynene sperret opp.

Og vet dere hva? Stephen Hawking kommer også til Starmus Festival! Det er nettopp denne fysikeren som skal holde foredrag om sin sorte hull-teori. Wow. Dette blir spennende. Jeg skal dra dit sammen med min bestiss, Sara. Og jeg har ingen andre å takke for dette, enn min kjære, gode, pappa. Pappa setter alltid alle andre først, og nerd som han er, svarte han på min begeistring for Starmus med å si at det var uaktuelt at jeg ikke dro på denne festivalen. To dager etterpå, hadde søteste pappa kjøpt billett til meg.

2. Jeg kom opp i det faget jeg ønsket meg muntlig! Jeg holder nå på med min aller siste eksamen på videregående skole. Og jøss hvor godt det føles. Jeg kom altså opp i Historie, akkurat som jeg ønsket meg! Læreren er dyktig, samt at det er veldig konkret hva man burde lese på, noe jeg ser på som et stort pluss. Dermed ble jeg ekstatisk da jeg så navnet mitt på historieplakaten i går klokken 9!

3. 💛Jeg har ordnet med en konkurranse til dere i samarbeid med et av mine favorittmerker! Alle moteelskere bør holde øynene oppe på både bloggen, og instagrammen min i morgen, da den går online først da. Jeg kan ikke si annet enda, enn at dere bør glede dere!

// Hello guys! The time is now06:23, and my biological clock decided that it was time for me to wake up just now. I am very happy now, and have three good news to share with you ( number three is the only one directly relevant to you, though. Hehe) This week has been amazing. I am definitly on a “lucky streak” . Here goes;

1. I am attending the Starmus Festival! This is completely wild. Starmus festival is a great science festival, is now coming to tiny Trondheim. The program is absolutely fantastic, and consists of topics like quantum physics, string theori, the science behind black holes (worm holes) (!), life on other planets, where there may be aliens, and last but not least- Buzz Aldrin is going to portray the feeling of walking on the Moon, with the late Niel Armstrong. Stephen Hawking is also coming, to lecture us in his very own worm hole theory. Wow.

I have no one else to thank for this, than my dear, kind, dad. Dad always puts everyone else first, and considering he is a huge nerd, he answered to my enthusiasm for Starmus by saying that it was out of the question that I did not go to this festival. Two days later, this selfless and wonderful man had bought the ticket for me..

2. I got the subject I wanted for my oral exam! I’m now on my very last exam in high school. And wow how good it feels. I got history, just like I wanted! Thus, I was ecstatic when I saw my name on the history exam poster.

3. 💛I have arranged a competition for you, in collaboration with one of my all time favorite brands! All of you fashionlovers should keep your eyes open on both my blog and my Instagram tomorrow, as the giveaway announces just then. I cannot say more, than the fact that you should be excited!

It’s time for me to go have some breakfast, before educating in world history. Haha. Have a good one! Hugs, M

Advertisements

One thought on “EUPHORIA

  1. Hei! For en fin blogg du har, digger stilen din:)) Jeg lurte på om du har noen planer neste år når du er ferdig med VGs. Har du planer om å ta utdanning videre, i såfall hva, eller tenker du å ta et friår?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s