CARRÉ JEWELLERY GIVEAWAY

// sponsored content

#Giveaway

Dansk design… Det er uten tvil det fineste jeg vet. De siste månedene, har jeg hatt et øye på de nydelige smykkene fra den danske smykkebutikken Carré Jewellery. De selger eksklusive håndlagde smykker, med forskjellige edelstener som er til å sikle av! En av deres nyeste kolleksjoner, er et resultat av samarbeidet mellom danske moteblogger Sophia Røe og Carré’s kreaktive direktør Shiri Rosensweig.

Du finner kolleksjonen HER

Jeg har vært så heldig og fått tilsendt mitt yndlingssmykke fra denne kolleksjonen, og nå har dere muligheten til å vinne et valgfritt smykke selv!! Alt du trenger å gjøre, er å gå inn på min instagram (@melissaschof), og følge instruksene på mitt siste bilde. Om du ikke har Instagram, er det også mulig å delta ved å kommentere dette blogginnlegget, og skrive hvilket smykke du ønsker deg. Du må også legge ved ditt navn og din mail. Konkurransen er internasjonal, så alle kan delta.

. . .

Jeg ELSKER, kolleksjonen til Sophia Røe. Smykkene er utrolig rene og minimalistiske, og alle smykkene er designet med nydelig, grønn smaragdslipt Agat! Gud hvor skjønt. Jeg har selv oppdaget disse smykkene på instagram, da de er å se overalt på danske it-jenters instafeed. Sophia selv, er en av disse. Måten hun styler opp smykkene er så lite men så utrolig utrykksfult! Jeg håper dere alle deltar i denne konkurransen, og at hver og en av dere er så heldig og får eie et smykke fra Carré en dag. I denne omgang trekkes kun en vinner. Lykke til, dere!

// Danish design is the most stylish style that there is, in my eyes. I have kept an eye on the jewelleries from danish Carré Jewellery for the last couple of months, and have fell head over heels in love with their minimalistic design and simple expression. I especially love the collection from danish fashion blogger Sophia Roe, which consists completely of gems with green Agate.

You can find the collection HERE

I now have the honour to present a giveaway for you, where you can choose a jewellery of your own choice from this very collection! All you have to do, is to go to my lnstagram (@melissaschof), and follow the instructions on my last photo. For those of you that do not have instagram, you can also leave a comment here, telling me which of the jewelleries you want, and also your full name and email address. The contest is international, so everybody can enter the contest.

. . .

I LOVE this collection. Sophia Røe is a girl with a good eye for fashion, and this green statement collection is simply exquisite. Hope all of you will enter the contest, and I cross my fingers that you will get your hands on one of these lovely gems one day! Good luck. Xx

Jeg valgte ringen med stor grønn Agat! (Armbåndene er fra Afrika)

Advertisements

4 thoughts on “CARRÉ JEWELLERY GIVEAWAY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s