schools out

Hei og god formiddag! Jeg vil starte dette blogginlegget, med å si tusen takk til alle som deltok i min konkurranse i samarbeid med Carré Jewellery! Som annonsert på min instagram (@melissaschof), ble vinneren kåret mandag kveld, og den heldige vinneren av et valgfritt smykke fra Sophia Røe sin kolleksjon, ble Kamilla Mokri!

Fra mandag av, til i dag, har det skjedd mye nytt i livet mitt. Jeg avsluttet blant annet i går, mine tre år på videregående skole! Det føles utrolig godt, og jeg er klar for å endelig kunne gå min egen vei. Vitnemålsutdelingen tok sted på Charlottenlund VGS i går, og etter det, dro hele klassen min pluss lærere på Olivia for å drikke og spise litt! Utrolig koslig,

Jeg startet dagen i går, med å sykle til byen for å hente to skreddersydde buketter på Strå Blomsterverksted, som er den nydeligste lille blomsterbuketten på søte Bakklandet. Her finner du en god variasjon av planter og unike blomster. Butikken ligger rett over Hagen, der jeg jobber, så jeg bruker ofte å ta en titt der! Jeg lar meg alltid beundre av hvor flinke jentene der er, til å lage utrykksfulle buketter.

Etterhvert syklet jeg hjemover, og skiftet til bunad. Det var så utrolig godt å sykle igjen, ikke bare tar det kortere tid enn buss, men man får også en ro inni seg når man bare setter seg på sykkelen og observerer alt rundt seg!

Kvelden i går var utrolig fin, fylt med latter og kveldssol. Jeg trodde det skulle være enda mer vemodig å slutte på videregående enn det det faktisk var, for sannheten er at det var mer godt enn trist å være ferdig! Med det sier jeg takk for meg, og er stolt av å ha fullført tretten år med skole!

I have the national costume from “Gudbrandsdalen”, which of my late, great grandmother has sewn herself, It is so beautiful.

Me and my love, and me and my mom, in front of the wall that I have walked past every day for the last three years.

// Hello and good morning! I want to start this blog post, by thanking everyone who participated in my competition in cooperation with Carré Jewelery! As announced on my instagram (@melissaschof), the winner was randomly picked Monday evening, and the lucky winner of a jewelery by own choice from Sophia Røe’s collection, was Kamilla Mokri!

From Monday on and until today, some new events has taken place in my life. For starters, I finished three years of high school yesterday! It feels incredibly good and I’m ready to finally go my own way. The testimony ceremony took place at my school yesterday, and after that, my whole class plus our teachers went to a place called Olivia to drink and eat! It was so cozy.

I started my day yesterday, riding my bicycle to the town centre, to pick up two custom made bouquets at “Strå Blomsterverksted”, the most beautiful little flower boutiqe in the old part of town (Bakklandet). Here you will find a good variety of plants and unique flowers. The shop is located right across the restaurant where I work, so I often walk over there to take a look!

Eventually I rode home and switched to the Norwegian national costume, in occasion of the graduation ceremony. It

The evening yesterday was incredibly nice, filled with laughter and late evening sun. With that I thank for three years at high school, and I am proud to have finished thirteen years of school!

TAKK. ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s