Summer Fest

Give my awesome summer playlist a listen

Fredag, lørdag, så søndag. Dette har vært en fin helg! På fredag hadde jeg og Nicolai en liten grillfest i hagen, med gode venner, musikk og øl. Utrolig koselig, og selvsagt obligatorisk på den eneste (nesten) finværsdagen hittil i sommer. Gradstokken sto på 25, og himmelen var helt blå. Akkurat som jeg liker det. Til festen handlet jeg inn litt party-artikler, som rosa sugerør, ananas, miniparaplyer, lemonade og fancy snurresugerør:-) Jeg satte frem alt ute ved grillen, og pyntet med blomster. Jeg syns det ble utrolig fint altså! Jeg elsker farger, og har selvsagt ikke en fest uten litt fargerik pynt. Det er et stort nei for meg.

Åh, vi koste oss sånn. Jeg elsker når alle tar med sin egen grillmat og alkohol, og alle bare sitter og prater til sent på kvelden. Jeg har lagt ved spillelisten min øverst i dette innlegget, og tror nok de aller fleste kan finne noen sommerlige sanger de liker der! Den passet hvertfall perfekt til grillfesten min, og jeg tror alle de forskjellige personlighetene vi samlet fikk hørt hvertfall én sang de likte (håper jeg, hihi). Jeg tok selvsagt nesten ingen bilder av selve festen, masse før dog… Men, det er vel et godt tegn!

Ellers i helgen, har jeg kun vært på jobb, og nytt sola til det fulleste. Og, forresten! Jeg var på photoshoot med motebutikken “Shine” på fredag, der jeg poserte litt for fotografen deres i de nyeste klærne deres, fra blant annet Forte Forte og Isabel Marant. Jeg kommer til å skrive litt mer om det og dele bildene senere.

Jeg håper dere har hatt en like fin helg som meg, med finvær og venner. God kveld, og ha en fin start på en ny uke! Klem, M

Jeg grillet maiskolber, potetbåter og champignon med soltørket tomat og oliven

// Friday, Saturday, Sunday. This has been a nice weekend! On Friday, me and Nicolai had a small barbecue in the garden, with great friends, music and beer. We had such a great time, surrounded by amazing people. A barbecue is almost mandatory when good weather never strikes in Trondheim. We had to take advantage of the weather, when it took a sudden turn and went from rain to sun and 25 degrees celcius.

I went to a cute shop in town, and shopped some party essentials before the evening started. And by that, I mean pink mini straws, crazy-straws, paper umbrellas for the drinks and of course some lemonade. I placed everything by the grill, and decorated with Norwegian flowers and some fruit. A non-colourful party with me is a huge no-no. Colours, yes please.

Other than that, I have just been working and enjoying the nice weather all weekend. Also, I did something quite exciting before the fest this friday! I was on a photoshoot for the lovely botique “Shine” on Friday, and posed in their newest garments, for their photograph Nikol Herec. This will most likely be something that I am going to do on a regular basis for them. Can´t complain, I love to just walk around in delicate clothes. Win win! I will of course be sharing the pictures with you later.

I hope you have had a nice weekend, with friends and good weather. Good evening, and enjoy the upcoming week! Hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s