10 minute haircut

// sponset behandling

For litt siden, dro jeg innom Cutters Global for en rask hårklipp! Her i Trondheim, holder de til på Solsiden kjøpesenter. Jeg digger konseptet deres, som går ut på at hårklippen skal ta om lag 15 minutter, men allikevel skal alt gjøres nøye og gjennomført! Folkene som jobber der har virkelig peiling, og det er ikke noe hastejobb selv om behandlingen tar kort tid. For meg som alltid er i farten, treffer konseptet deres midt i blinken, hihi:-)

De holder også til på Gardermoen, og i diverse byer i Norge.

Jeg fikk beskjed om at håret mitt ikke var slitt, men rett og slett tørt da jeg var der, noe som er nyttig å vite så jeg kan kure det godt med litt kokosolje og diverse! Jeg liker å få konkrete tips og løsninger for hånden. Og ikke blir man presset på noe produkter eller ekstra behandlinger på Cutters, noe som man ofte blir på andre salonger. Vi har alle vært der. Konklusjonen min er at jeg digger Cutters, og er fornøyd med nye sunne tupper! Jeg anbefaler alle Trøndere og alle nordmenn å stikke innom salongen deres en dag, om dere har dårlig tid men trenger å friske opp håret litt. Man trenger ikke timebestilling heller:-)

Håper dere alle får en fin dag. Klem, M

Pictures taken by Nikol Herec

Advertisements

4 thoughts on “10 minute haircut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s