Milkshakes and banana split

// Skrevet i samarbeid med Simens Isbar

Hva ville du sagt om jeg fortalte deg, at det finnes en isbar i Trondheim sentrum som serverer fem forskjellige veganske milkshakes, og til og med en vegansk banansplitt? Det er nemlig helt sant. Det finnes faktisk. For rundt to eller tre uker siden, fikk jeg en snapchat fra min gode venninne Caroline, der hun i all begeistring fortalte om en plass kalt “Simens Isbar”, der hun hadde vært og smakt en fantastisk vegansk oreomilkshake. Jeg trodde nesten ikke på det først.

Etter noen søk på facebook og instagram, fant jeg ut at jo, jammen var det ikke sant. Fantastiske Simens Isbar, har fått vegansk is på menyen. Jeg digger det. Nå har jeg vært så heldig og fått lov til å smake på både deres milkshake i sjokolade- og jordbærsmak. I tillegg var jeg og spiste en banansplitt nå på mandag, med ei venninne.

Som dere trolig har fått med dere hittil, så er jeg en enorm sjokolade-fan. Jeg elsker sjokolade, og velger alltid sjokolade som smak når jeg skal spise søtsaker. Dermed kom det som et sjokk for meg, da jeg faktisk likte jordbærmilkshaken deres bedre, enn sjokoladen! Jordbærshaken er laget med ekte, rørte jordbær- og til og med crunchy softis-strøssel av jordbærsmak på toppen. Nettopp den detaljen er så utrolig digg. De tuller ikke rundt med iskremlagingen sin der borte.

De veganske milkshakene finnes i følgende smaker; Jordbær, sjokolade, salt karamell, vanilje og Oreo. Såvidt jeg vet, er det også mulig å få smaken lakris om det er ønsket. De som jobber på isbaren er virkelig de hyggeligste menneskene du møter på, så ikke nøl med å spørre de om du har noen spørsmål! Servicen er så bra, at jeg drar innom bare for å snakke med de som jobber der.

Se så utrolig mye de har på menyen! Her leker de IKKE butikk, haha.

Nå tilbake til litt iskremsnakk! Du vet sånn typisk milkshake, som smaker falsk vanilje, kunstig jordbær, og dvask sjokolade, ikke sant? Om du er som meg, og heller vil ha en ekte smaksopplevelse med autentiske ingredienser, så tar du turen til Simens Isbar. Simen, eieren av isbaren- måtte nesten le av meg da jeg smakte jordbærmilkshaken. Det er pinlig å innrømme, men jeg kan ikke huske å ha smakt en milkshake med ekte jordbær i før på restaurant. Så man kan mildt si at jeg falt pladask ved første smak. Dere som følger meg på instagram, har nok sett mine hyppige besøk der den siste uken.

Jeg lever for vegansk matlaging, og ønsker å påvirke så mange som mulig til å spise mer vegansk. Bare det å få noen til å teste ut en vegansk iskrem gjør meg glad, til og med. Så om du er så heldig å være i Trondheim, vet du hvor du skal dra.

Betjeningen er av de søteste typer mennesker, med så mye glede. Så du kan fint føle deg trygg på å spørre, om du er usikker på noe. Om den enorme menyen setter deg ut, så spør de som jobber der om tips da vel! Det gjorde jeg.

Du finner Simens Isbar i Thomas Angells gate 14, ved Godt Brød og Big Bite. Isbaren ligger faktisk i det gamle lokalet til Mat Fra Hagen, altså der jeg jobber, haha. Ser deg der!

Banansplitt og sjokolademilkshake med Pia. Se så godt det ser ut!

Klem, M

Advertisements

One thought on “Milkshakes and banana split

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s