GOOD DAY

SLIP IN DRESS h&m //BLAZER AND TROUSERS kokoon

photos by Nikol Herec

God tirsdag, kjære dere! I dag har jeg hatt fri fra jobb, men allikevel masse å gjøre. Jeg har forresten ikke fortalt det, at jeg har ny jobb nå:-) De siste ukene har jeg hatt to jobber, men nå som jeg er ferdig på Hagen, har jeg kun en. Jeg jobber nå på Taqueros, en rå Taco & Tequila-plass på Buran i Trondheim. Plassen er ganske ny, men har umiddelbart blitt veldig populær. Lokalet er utrolig kult, med en western/meksikansk stemning. Jeg visste om eierne fra før, da de alle er enten i slekt- eller familievenner med min kjære venn Amanda.

På Taqueros jobber jeg som preppekokk, og lager alt fra salsa til kake før de åpner. Det at jeg prepper vil si at jeg, pluss en person til, lager så og si alt de kan komme til å trenge i løpet av dagen. Jeg har hjulpet de i noen uker nå, og kommer til å jobbe der frem til neste søndag, slik at jeg får tid til å forberede meg den siste uken før jeg reiser. Enn det, at jeg reiser allerede uken etter neste!

Nå i dag, sto jeg opp klokken 07:30 for å spise frokost og ordne meg, etterfulgt av å løpe til trikken til sentrum. Jeg hadde nemlig min aller siste vaksinetime i dag, hos “Reisevaksiner Trondheim” . Dette ble min tredje runde. Jeg har nå tatt vaksine for typhoid, gulfeber, rabies, hepatitt A+B og japansk encefalitt, i tillegg til en drikkevaksine for Kolera som jeg skal ta selv neste uke. Det er godt å krysse av nok en ting fra listen min nå før jeg reiser.

Etter vaksinene, dro jeg og Elise Amalie og spiste frokost sammen på Godt Brød. Vi så også etter litt reiseartikler i diverse butikker, men jeg har det meste jeg trenger nå, så det ble ikke noen nye innkjøp på meg i dag! Jeg har handlet alle mine reiseartikler på Etikken , Nomaden og Reisevaksiner , og kommer til å lage et samlet innlegg nærmere avreisen min, for å gi dere litt tips til alt det rare man bør pakke med seg i sekken sin. Det er så utrolig mye rart man trenger å ha med seg, som jeg virkelig aldri hadde tenkt over på forhånd, haha.

Nå skal jeg prøve å slappe av litt, før jeg blir fristet til å styre rundt mer. Jeg har jobbet så mye i sommer, at jeg ikke er vant til å sitte i ro lengre. Det er litt komisk, for til og med når jeg har fri fra jobb står jeg opp tidlig og propper full dagen min med masse gjøremål. Det er litt deilig det og, men det skal nok bli godt å venne seg til å slappe av litt mer nå som jeg skal på reise i månedsvis. Jeg gleder meg masse til lange dager ved stranden, og jeg gleder meg spesielt mye til å stå opp tidlig- og spasere bort til lokale caféer for å få i meg noe godt.

Dere må ha en riktig fin dag! Klem, M

Advertisements

3 thoughts on “GOOD DAY

  1. Åå så spennende! Ja, jeg skal skrive masse masse mer. Spesielt nå de neste to ukene før jeg drar! Har du noen spesielle tips til hva jeg burde skrive om? Du vet sikkert veldig godt selv hva man vil ha svar på hihi:-)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s