THE VIDEO THAT CHANGED MY LIFE FOREVER

For tre år siden, visste jeg nesten ikke hva jeg puttet på tallerkenen min. Jeg var så blind for hva jeg spiste, at jeg såvidt visste at biff var ku, nuggets var kyllinger og høns, at melk faktisk kommer fra dyr, og at hver og en av disse individene hadde måttet leve et liv i fangenskap for at jeg skulle få lov til å spise dem. Vi blir så vant til vanene våre, at vi glemmer å sette spørsmålstegn ved våre egne vaner, og fyrer oss opp i sinne når noen andre gjør det. Hvorfor blir vi så sinte når folk stiller spørsmålstegn ved spisevanene våre, og hvorfor er de så vanskelig å forandre?

Denne videoen dere. Dette er videoen som fikk meg til å bli veganer for over tre år siden, uten å noengang se tilbake. Og, jeg er ikke den eneste som har blitt det. Denne videoen er kun fylt med fakta som får bort skylappene fra øynene dine. Ingen propaganda, og nesten ingen ubehagelige videoer.

Se denne kloke mannen snakke, og nyt med et glass mandelmelk ved siden av😉

// Three years ago, I almost did not know what I was putting on my table. I was blind to the fact that beef was actually cow, nuggets were actually disposed hens and chickens, that milk actually comes from animals, and that every single one of them had to life in captivaty for me to eat them. I had been eating milk, cheese, eggs, fish and sea food for my whole life, and had absolutely no idea where it came from. Why? We get so used to our habits, that we stop asking questions and get all fired up when somebody else does. Why do we get so angry when people put a question mark on our eating habits, and why are they so hard to change?

This video, you guys. This is the video that made me go vegan three years ago, without ever looking back. And I am not the only one going vegan after this video. It is just filled with facts. No propaganda, and nearly no horror-videos.

Watch this clever guy speak, and enjoy with a glass of almond milk whilst doing so😉

Advertisements

2 thoughts on “THE VIDEO THAT CHANGED MY LIFE FOREVER

  1. Men hva tenker du skal skje med dyrene? I 2017, og den utviklingen vi har kommet til er dyrene NØDT til å være i fangenskap. Skal vi bare slippe alle dyrene ut i skogen? De kommer til å bli utryddet. MYE viktigere å fokusere på hvordan dyrene blir behandlet før de blir mat nedover i andre land i verden feks Kina, i stede for å sitte i Norge og nekte å spise alt som kommer fra dyrene.

    Like

  2. Dyrene er der bare fordi det er forespørsel etter kjøttet og biproduktene de produserer. Dyr er absolutt ikke nødt til å være i fangenskap på noen som helst måter, da de dyrene som er skapt for å være fri, allerede lever fritt. Kyr, kyllinger, griser, kalkuner og andre dyr pårørt av kjøttproduksjonen, er avlet opp kun for å bli solgt som varer. Med en gang etterspørselen på slike produkter går ned, synker også prosenten med avl av slike dyr😊 Slik er det med alle produkter. Jo mer etterspørsel, jo mer produksjon. Det er allerede mindre etterspørsel på kjøtt og biprodukter, så det går definitivt riktig vei. Men, de dyrene som allerede er avlet opp bør selvsagt ikke slippes ut i vill natur. Det er de ikke tilpasset, da for eksempel kyrne kun er tilpasset dagslys og åker åtte uker i året. De bør heller “selges ut” om all oppdrett blir stoppet opp. Naturen regulerer seg selv, og sånn har det alltid vært.Håper det forklarte litt hva jeg og de fleste andre veggiser tenker👏🏽💓Ha en super dag! Melissa

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s