GOLDEN LOCKS- NEW HAIR FRIDAY, YAY

// Sponset behandling- i samarbeid med Beauty Hair Trondheim

BEAUTY HAIR TRONDHEIM – OLAV T. GT

Lykkens dag, dere! Etter snart 19 år med den samme hårfargen, bestemte jeg meg for to dager siden, for å endelig ordne håret mitt. Jeg har hatt helt sinnsykt lyst på den nydelige hårstilen “Balayage” (gradert lysere eller mørkere) utrolig lenge nå, og har endelig funnet den perfekte hårsalongen å utføre fargingen på. Det er ingen hemmelighet at mørkt hår er vanskelig å håndtere, da fargeprosessen raskt kan ende feil.

Dermed følte jeg meg utrolig trygg, ved å la min flinke frisør Johnny på Beauty Hair Trondheim, ta seg av fargingen. Johnny er helt fantastisk flink!! Man trenger kun å vise han et bilde av hva man ønsker seg, så kommer han med innspill, og fikser både sveisen og fargen i en fei. Han har flere års erfaring i salong, og har dermed gjort det meste med hår. Jeg gleder meg allerede til å løpe rundt på stranden i Asia, med det nye håret mitt. Og ikke minst, til å komme hjem igjen for ny runde med farging.💛

De siste månedene har jeg følt meg utrolig kjedelig og grå, og har ikke følt meg så fresh. Hårfrisyren her var virkelig akkurat det jeg trengte, kjenner jeg. Nå føler jeg meg som ny🙊

For time, bestill HER eller ring 98094757

// Oh the joy, you guys. After almost 19 years with the same hair colour, I finally decided to do a new style. I have been wanting a Balayage for very long now, and two days ago, I decided to finally fulfilling my hair dream, haha. Eventually, I found the perfect hair salon to do the style on; Beauty Hair in Trondheim. There is no secret, that dark hair is very hard to dye and fix, as the colour quickly can come off too strong.

Therefore, I felt so safe letting my amazing hairdresser Johnny, at Beauty Hair, do the hair style. Johnny is honestly the most talented hair dresser I have experienced till this day. Why do I have to leave Norway already?🙁 When you are in Johnny’s chair, you only have to show him a picture of the style and colour you want, and he understands right away what you mean. He has many years of experience, so I guess he has done the most now.

I am already looking forward to running around the beaches of Asia, with my new hair colour. And of course, to come back home for a new round of colouring. 💛

The last few months, I have felt a bit grey and not to fresh. This hairdo was exactly what I needed, really. Now I feel good as new and ready for several months of summer🙊

To book an appointment, order HERE or call 98094757

Advertisements

8 thoughts on “GOLDEN LOCKS- NEW HAIR FRIDAY, YAY

  1. Heia! Takk for hyggelig kommentar. Rommet mitt ser desverre ut som et flyttelass akkurat nå, haha🙊 Bor liksom ikke så mye hjemme, og har pakket ned alle tingene mine nå. Skal ha det i bakhodet til når jeg flytter ut💗

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s