ICE CREAM, PARTIES AND JEWELLERIES

// SPONSORED CONTENT

Hei, dere! Jeg oppdaterer dere fra mobilen nå, da jeg er i farten. Dette er de siste dagene mine oppsummert😊

Nå på lørdag var jeg og Caroline på Simens Isbar i Trondheim sentrum, og nøt noen digge veganske milkshakes. De er basert på is av rismelk, og smaker SÅ godt. Vi satt på Simens en stund og snakket, og gikk deretter videre for å se på klær osv. Sjekk forresten ut bloggen til Caroline, HER 💘

Nå er det bare en uke (!!!) igjen til jeg reiser til Asia. Dermed er uken her trolig min aller siste uke i Norge i år. Så, jeg har fylt de siste dagene med både venner, familie og kjæreste. På Søndag var min siste arbeidsdag på Taqueros som kokk, så da dro jeg ut med en gjeng fra jobben, for å feire og sørge litt, haha. Vi storkoste oss hele kvelden. Amanda jobber også på Taqueros, så det var kult å få dratt ut med både jobbvenner og henne.

Nå de neste dagene, har jeg propofull kalender, med både forberedelser til turen, pakking (og blogginnlegg om pakking, for dere), jeg må få møtt så mange venner som mulig, samtidig som jeg også må få prioritert familie og Nicolai. Jeg elsker uker som dette, når jeg har noe å gjøre og noen å møte hele tiden. På starten av sommeren, hadde jeg nesten ikke tid til å møte noen, siden jeg jobbet så masse. Dette er min første uke siden slutten av Mai, der jeg ikke jobber. Så, nå blir det litt mer action på den sosiale fronten.

Håper alt står bra til med dere! God tirsdag:-)

SILK BLAZER forte forte // UNDER DRESS munthe copenhagen // PUMPS zara // BAG unknown

(The outfit is from www.shineshop.com)

Advertisements

3 thoughts on “ICE CREAM, PARTIES AND JEWELLERIES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s