PACKING 101- What did I pack for my whole trip?

// sponsored by Shine and Reisevaksiner

skrevet i går kveld

For øyeblikket, skriver jeg til dere fra vakre midt-østens Qatar. Her har jeg og Elise vært i noen timer nå, da vi har mellomlanding her i 5 timer før turen går videre til Sri Lanka! Hamad i Qatar er hittil den vakreste flyplassen jeg har vært på, med så utrolig mange forskjellige nasjonaliteter vandrende omkring. Vi har stort sett, sett kvinner i sari, niqab, hijab, og praktfulle menn ikledd sheik-drakter og andre nasjonaldrakter.

Jeg har fått flere forespørsler, om å skrive et lite innlegg om hva jeg har pakket med meg. Så, før jeg dro hjemmefra, samlet jeg opp mine viktigste reisegjenstander, for å vise dere noe av det jeg har pakket til turen min! Jeg har pakket det jeg selv vet jeg kommer til å ha lyst å bruke, og som jeg vet jeg kommer til å trenge underveis🙊 I tillegg, har Elise Amalie også pakket med noen nyttige gjenstander, som vi kommer til å dele på.

Sjekk også ut alt det økologiske og veganske jeg pakket med meg, HER

På bildene under, ser dere rundt 20 nyttige gjenstander å ha med seg på tur. Alt unntatt kamerautstyret er kjøpt på Nomaden (reiseartikler), Clas Ohlson (Alt mellom himmel og jord), Etikken (vegansk og økologisk), Reisevaksiner AS Trondheim (vaksiner og reiseartikler) og Shine (klær) .

1. Myggnett og myggspray

2. Vakuumposer for å pakke kompakt

3. Pakkeposer

4. Gjenbrukbare fruktnett for å handle i

5. 1-2-3-mat

6. Adapter til stikkontakt

7. Mikrofiberhåndkle (reisehåndkle som tørker raskt)

8. Sammenleggbar matboks

9. Førstehjelpsskrin (Paracet, plaster, gnagsårplaster, Antibac, elektrolyttpulver mot dehydrering etc…)

10. Ansiktsmaske

11. Nattkrem

12. Solkrem

13. Vaskepulver til klær, for håndvask

14. Minihårføner

15. Skjult oppbevaring for penger

16. Linser eller medisin, om du bruker det

17. Kamerautstyr

18. Favorittklær

19. Joggesko

20. Badetøy

21. Voldtektsalarm, pepperspray

Noe av det mer praktiske jeg pakket med meg, var det avbildet ovenfor. Alt er tagget, unntatt kamerautstyret. Jeg har pakket med meg mitt speilreflekskamera fra Canon, og mitt kompaktkamera fra Fujifilm (brukte det til å bildene over), et lite kamerastativ, harddisk og et ekstra objektiv til speilrefleksen min.

Og så over til klær.

I picked out all my favourite garments, to bring on this journey.

. . .

Silk-, cotton-and linen garments from Shine

. . .

Når det kommer til klær, har jeg rett og slett pakket med meg mine favorittplagg, som jeg vet jeg ikke klarer meg uten. Jeg har pakket med meg mine favorittkjoler, skjørt og topper for tropiske land, og to bukser i lin og silke for å bruke i Japan og Kina i høst. Da jeg pakket klær fulgte jeg rett og slett bare hjertet mitt, haha. Alle plaggene mine har en historie bak seg, og jeg vet nøyaktig hvilke jeg ikke klarer meg uten, og hvilke jeg fint kan legge igjen hjemme.

Det er ingen tvil om at jeg har pakket litt for mye klær, men i og med at jeg vakuumpakket alt, fikk alle klærne mine plass i den knøttlille sekken min. (Se bilde under)

Jeg har organisert hele sekken min i pakkeposer, der jeg har en for toalettsaker, en for bikinier/badedrakter, en for undertøy, og en for diverse annet. Jeg liker å ha oversikt, og er sikker på at jeg hadde blitt gal til slutt om alt hadde ligget og flytt rundt omkring i sekken min. Jeg har linket til både pakke- og vakuumposene ovenfor, for dere som vil lese mer om konseptet.

// Look how compressed the clothes got, after vacuum packing them!

Jeg håper det var noen nyttige forslag å få her, for dere som ville se et eksempel på hva man kan pakke. Husk da, at alle reisemål er forskjellige, og dermed alle pakkelister også. Sjekk gjerne ut Nomaden.no sine pakkelister, de er veldig nyttige! Jeg så veldig masse på dem selv da jeg skulle pakke, og fant ut av mye jeg ikke hadde tenkt på. For eksempel, som mikrofiberhåndkle osv.

Bare spør om dere lurer på noe!

Klem, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s