HELLO Sri Lanka

// sponsored accommodation

Fresh, local fruit for breakfast

. . .

Hei, fra Sri Lanka! Vi ankom i går morrest, og har siden det brukt litt tid på å venne oss til området. Vi bor i Unawatuna, som er et nydelig område i Sri Lanka, med vakre strender og langstrakte palmer. Fra bassenget vårt, har vi utsikt til en risåker med både påfugler og gekkoer vandrende rundt. Og, hvis man er heldig, ser man også apekatter svingende oppe i trærne

Vi bor i en villa kalt “Handugoda Lodge”, sjekk ut plassen HER . Det er helt utrolig på Handugoda Lodge. Uteplassen er omgitt med palmer og blomster, og ved bassenget er det en sittegruppe man kan ligge og slappe av i, mens man hører på regnet plaske. Jeg ligger der akkurat nå, og jobber litt, med bakgrunnsmusikk av fuglekvitter og sirisser.

Hittil i dag, har vi vært en tur på diverse marked i nærområdet. Vi bor ganske langt unna alt akkurat nå, midt ute i naturen, men fant allikevel noen lokale butikker i nærheten. På veien dit fotograferte jeg ivrige mennesker på vei hjem fra skole og jobb. Menneskene her er så utrolig hyggelige. Jeg tror ikke det er så mye turister i akkurat dette området, for vi har blitt møtt av enorm entusiasme av alle som har gått forbi oss. Det er SÅ gøy. Jeg er virkelig ikke vant til å bli så varmt tatt imot på reise, da turister ofte blir sett på som “slitsomme” av lokale. Her er alle vilt begeistret av at noen har kommet for å besøke boområdet deres, og ikke minst over det at vi har med kamera.

Førsteinntrykket så langt er kjempebra, og jeg tror vi kommer til å få to fine uker her i Sri Lanka. I morgen flytter vi oss til stranden, der vi skal bo i fire dager.

Vær sikker på at du sjekker ut plassen vi bor på, HER . Og, book deg en tur til nydelige Sri Lanka så snart som mulig🙊

Håper dere har det fint! Klem

// Hello, from Sri Lanka! Vi arrived yesterday morning, and have since just explored the area we live in. We live in Unawatuna, which is a gorgeous area in Sri Lanka next to the shore. Unawatuna is very popular amongst surfers, fishers and tourists due to its beautiful beaches with huge waves and swaying palm trees.

We live in a lodge called the “Handugoda Lodge” , of which we found on Airbnb. The lodge has a beautiful, moody pool, with a view over a rice field with both peacocks and geckoes wandering about. The pool even has a sitting group next to it, which you can relax in while listening to the pouring rain. I am laying here myself right now, while I am working, with the accompany of bird twitter and cricket noises.

By far today, we have just wandered around in the local area, looking for some small markets to buy food on. We live quite the distance from the bigger citys right now, in the beautiful nature of Sri Lanka. But we managed to find some shops anyhow, and I got the chance to photograph beautiful local people on their way home from work and school. The people here are so kind, warm and welcoming. I have never experienced being greeted with such hospitality before, as I usually have the impression that many think of tourists as annoying. I don’t think they are used to too many tourists in this very area, because everyone who walks past us show so much enthusiasm and excitement when they see us. Like, what are those two europeans doing here? Everybody says hi and gives us their biggest possible smile. I really love that.

My first impression so far is very good. I think we are going to have an amazing time here during our next two weeks in Sri Lanka. Tomorrow, we are moving towards the beach in Galle for four days, where we will do yoga and enjoy the ocean breeze.

Make sure you check out the amazing Airbnb we are staying at, HERE . And, make sure you book a flight to wonderful Sri Lanka to stay here right away🙊

Hope you all are doing good. Hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s