Birthday of a lifetime

untitled-11untitled-9untitled-1-2

Matgleden til et barn, møter med talentfulle tatovører, øl, shopping, øl, tattoveringer, skatebarer i Canggu og nattklubber i Seminyak. Min 19årsdag.

Den 17. oktober, hvert eneste år, forvandles jeg om til det største barnet som finnes. Bursdager er det beste jeg vet, og jeg gir alltid min ypperste innsats for å sørge for at alle bursdagsbarn får en fin dag. Min egen bursdag er ingen unntak! De to siste årene har jeg arrangert store bursdagsfester for meg selv, og jeg bruker alltid timesvis på å stelle istand i forkant av den store dagen min.

Jeg trodde det skulle bli litt rart å feire bursdagen min hjemmefra i år, men det hele var mye mer normalt for meg enn jeg skulle trodd. Jeg tilpasser meg veldig raskt, så plutselig det var liksom helt naturlig at bursdagen min skulle feires på Bali. Jeg har fått meg masse venner her i alle aldre og nasjonaliteter, så jeg samlet flere av de i løpet av dagen, og jeg er sååå takknemlig for å ha møtt på så fine folk. De sørget alle for at jeg fikk en kjempefin dag fylt av kjærlighet og varme.❤️

I går, ble bursdagen min tilbragt her i Canggu, og vet dere hva, dagen kunne ikke vært bedre. Tross flere hindringer og uventede hendelser, ble dagen min helt rå og jeg koste meg masse. Jeg trenger ikke engang å nevne hvor matinteressert jeg er, for det vet dere allerede. Dermed var det obligatorisk for meg at bursdagsfrokosten min skulle finne sted på magiske “Kynd Café”, der menyen er blant de mest spektakulære jeg har sett av veganske menyer. På Kynd har de veganske vafler med kokoskrem, de har toast med nutella, oremilkshake med kokoskrem, smoothiebowls, tonnevis av juicer og smoothies, og masse digge middagsretter. Med så mange deilige valg tatt i betraktning, hvordan skal man noensinne klare å velge bare en rett? Det må man ikke, om man har bursdag. Jeg overbeviste Elise om at det var en god idé å bestille alt vi hadde lyst på fra menyen, inkludert både matretter, snacks og juicer. Vi endte opp med 5 forskjellige drikker og 6 forskjellige matretter, noe som virket som verdens morsomste idé helt til vi måtte sette oss spykvalm på scooteren etterpå, haha. Vi slet seriøst så mye med å få ned alt vi bestilte, så vi måtte sitte der i to timer for å få ned alt. Jeg kaster ikke mat, så det var uaktuelt å ikke spise opp alt! Men, hva er vel en bursdag uten å bli spykvalm av for masse sukker? Ikke en god en😉

Etter verdens mest himmelske frokost, dro vi på shopping, der jeg fant en nydelig kobber-rød satengkjole fra Magali Pascal. Etter det tok vi turen hjem for å skifte klær og gjøre oss klar til en tatoveringstime jeg hadde på fantastiske “Bold And Bright” her i Canggu, som er den mest anerkjente tattoveringssalongen i hele byen. Jeg tegner og maler mye selv, og hadde tegnet opp noen sketcher av forskjellige tatoveringer jeg ønsket å ta. Idéene inneholdt dyr, Michael Jackson og verdensrommet. Dere skal selvsagt få se bilder av resultatet senere! Vi satt en god stund på Bold And Bright, da måtte finne ut hvilken artist som passet best for den type kunststil jeg ønsket. Det går mest i old school-tatoveringer på studioet deres, mens jeg ønsket tatoveringer av stilen “ignorant tattoo”, altså bare linjer og enkelt design. Til slutt fikk jeg artisten Ocen (@Ocenstrks22), som utførte skikkelig grundig arbeid på armen min. Jeg er så fornøyd, og gleder meg til å vise dere hva jeg tok. Tatoveringene er veldig små, så det tok bare i underkant av en time.

Ferdigtatovert og lykkelig dro vi hjem for å ta noen øl med folkene vi bor med, etterfulgt av nok et klesskift, for så og dra på skate-baren Pretty Poison med noen kompiser. Konseptet til Pretty Poison er utrolig kult, baren omringer en stor pool der folk skater hele kvelden, noen ganger for moro skyld og noen ganger i forbindelse med skate jam. Det spilles rock og hip-hop, noe som er forfriskende etter man har vært mye ute på typiske uteplasser der Despacito spilles en gang i timen, haha. Vi hadde en veldig kul kveld på Pretty Poison, og dro videre til en plass kalt La Favela i Seminyak etterpå, der vi avsluttet hele dagen min og feiret meg på det aller beste. La Favela er også en utrolig kul plass. Det er en uteplass som går over flere etasjer, alle designet i en typisk “gypsy-stil”, med vogner, lanterner og photoboots rundt om.

Tusen takk til alle som gratulerte meg med dagen, jeg setter utrolig stor pris på å få så mye kjærlighet hjemmefra selv om jeg er på andre siden av jordkloden. Det fikk meg til å føle at en liten del av meg var i Trondheim i går. Jeg er så takknemlig for å være omringet av så nydelige, gode mennesker. ❤️

untitled-1-3

// The enthusiasm of a child, appointments with talented tattoo artists, beers, shopping, beers, tattoos, skate bars in Canggu and night clubbing in Seminyak. My 19th year old birthday. 

The 17th of October, each and every year, I turn into the biggest child of them all. Birthdays are the my favourite kind of celebration, and I always do my very best to make sure that all of my friends and family have the best possible celebration they can, on their special day. Of course, there is no exception when the birthday child is myself! I make the most of it every year, and gather the troops to make my day really worth it. The last couple of years, I have hosted huge birthday parties for myself with all of my friends and family, and I always spend hours of planning and arranging in order to make my birthday more memorable than the last one.

I thought it would be a bit weird to celebrate my birthday so far away from home, but actually, things turned out to happen in a much more natural way than I thought. I adapt pretty easily, and so celebrating my birthday on Bali turned out to be exactly what I needed. I have met such great people here and made friends in all kinds of ages, shapes and nationalities during my stay here, and I am so grateful to be surrounded by such warm and loving people. I made plans with multiple of them and Elise yesterday, and all of them made sure that my day was filled with love and happiness❤️

My whole day was spent here in Canggu, and you know what, the day couldn’t have been better. Despite unexpected happenings and uncool factors, we turned every situation into a positive one, as you should do. The entire day turned out awesome, and I felt like a queen at every point of the day. You all know how geeky I am when it comes to food, so it wouldn’t surprise you when I had the most spectacular breakkie ever at Kynd Café with almost one item from every category. I made it very clear to Elise a good while ago, that my birthday breakkie should be spent at Kynd. And also, I managed to talk her into the fact that ordering half the menu would be a good idéa. With so many great vegan options, including Oreo milkshake, waffles with coconut cream, vegan Nutella toast, smoothie bowls, juices, smoothies and lots of great dinner choices, how do you even start to make your choice of just one item from the menu? When it’s your birthday, you simply don’t! You order absolutely everything you want to get a taste of and ruin your food budget for weeks, haha. 

After struggling to finish everything and sitting at Kynd for two hours, we brought the remaining leftovers home (please do not throw away food, always ask for a takeaway box for your leftovers! Food waste is such a horrible insult to the environment and economy.). We were both sooo nauseas, haha. But hey, whats a birthday without being sick of eating too much cake, right? Not a good one😉

After the worlds most heavenly breakfast, we went shopping, and I found this amazing b-day fit dress from Magali Pascal. The copper red satin looked so good in the Balinese tropical light. We then went to the tattoo studio “Bold And Bright”, where I had a tattoo apointment for three small tattoos. The artwork was done by Ocen (@ocenstrks22) and Ebie (@Ebietattooer) at the shop, and Ocen was the one tattooing me. I am really happy with the result, and I think the tattoos reflect me in a cute way. Can’t wait to show you guys! Bold And Bright has a really good reputation, and I think it must be one of the coolest studios I’ve ever seen. They do mostly old school tattoos there, and really good ones that is. 

All finished with my new tattoo and oh so happy, we drove home with our scooter to have some beers with the guys we live with. We then went to the skate bar Pretty Poison in Canggu, with a couple of friends, and after that we went to La Favela in Seminyak to party a bit more. 

Thank you so much to every single one of you kind people who congratulated me yesterday. It means so much to me, getting to feel all this love from home while on the other side of the earth. So grateful for being surrounded by such amazing, warm people. ❤️

untitled-6untitled-2-3untitled-7untitled-5-2untitled-4

Lots of love, Melissa

Advertisements

5 thoughts on “Birthday of a lifetime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s