Foodie god island

// Sponsored post, all in collaboration with the Island Deli Canggu

untitled-18untitled-1untitled-3untitled-7

Ethvert måltid, enhver juice, alle så forskjellige men alle så deilige. Det første jeg tenker på når jeg våkner hver morgen, både hjemme i Norge og her på Bali er; hva skal jeg spise til frokost? Jeg er definitivt et morgenmenneske, og definitivt et frokostmenneske, så den avgjørelsen er alltid en fryd å ta. Enda bedre, er det å faktisk få spise avgjørelsen. Jeg prøver å bare spise ute kun en til to ganger per dag her for å spare penger, og helst da til middag, men om jeg kjenner at jeg trenger noe annerledes til frokost/lunch, er the Island Deli plassen jeg drar til. Et rike av deilige bagels og fruktige juicer. Nam!

the Island Deli ligger like ved populære Brawa Beach, og har en fantastisk meny der du finner både smakfulle bagels, chiapudding, en vegansk yoghurtskål med müsli og frukt, soya-latte, kokosvann og ferske juicer. Og, de har den søteste lille hunden “Loki” som beboer, som sprer glede rundt på caféen hele dagen. Om du er riktig så heldig, får du selskap av Loki mens du spiser maten din, hihi!

Dem av dere som følger meg på Instagram, har trolig fått med dere de uendelige Insta Story’ene mine av denne plassen. Vennene mine fra Norge har kommentert det selv, at wow, du spiser jo ikke andre plasser. Dermed er det vel ingen behov for å fortelle dere at the Island Deli er min favoritt. Ikke bare er plassen utrolig Instagram-vennlig, men de ansatte er også så søte, og maten er alltid on point. Bare kjærlighet fra meg!

 

// Every food spread, every juice, all so different but all oh so good. The first thing I think of every morning when I wake up, both at home and here on Bali, is; what should I eat for breakfast? I am definitely a breakfast person, and definitely a morning person, so  figuring this out is always a joy. Even greater the joy, is the actual eating of the decision. I try to eat out just one to two times a day here on Bali, preferably only for dinner, but when I really feel like I need something different for breakkie/lunch- I go to the Island Deli. The land of bagels and delicious juices. Yum! The Island Deli is situated right next to Brawa Beach, and hosts a menu of delicious bagels, chia pudding, a vegan yoghurt bowl with müsli and fruits, soy latte, coconut water and different juices. And oh, they also have the cutest little dog ever as a resident, if you are very lucky, you will get company by dear Loki the island dog when you are enjoying your juicy, savoury bagel.

Those of you who follow me on Instagram, have probably seen the endless Insta-stories of this bagel place, so, no need to say that this café is my favourite place. Not only is the location great, but the staff is also super nice, the dishes are always consistent and the place looks great (very Instagram friendly). All love!

 

untitled-17untitled-13

untitled-12

Juices, chia pudding and bagels

untitled-16

Rettene jeg og Elise spiste på bildene over, er i rekkefølge fra venstre til høyre; “make your own bagel” med krunsjy tempeh og avocado, chiapudding og deres nye Shroomiyaki-bagel. Drikkene er; mangojuice, soya-latte og kokosvann. Min favorittrett er “The Yummy Vegan” (ikke avbildet) med crispy tempeh og deres legendariske saus av kokos, koriander og curry. 🙂 Men det er ganske tett på i den konkurransen, da alle rettene er helt vilt deilige. Nam. Bare se på bildene og forestill deg smaken av nystekte bagels og pålegg.

Adresse: Denne himmelske plassen er lokalisert på adressen, JI Pantai Berawa like ved Brawa beach. Plassen ligger rett over Bali Bowls om det sier deg noe. For å komme deg til the Island Deli, kjører du rett ned mot Finn’s beach club (det er skilt mot Finn’s over hele Canggu), kjør forbi skateplassen Konkrete og the Piringdaun (verdens beste Indiske restaurant), og etter 1,5 minutters tid har du the Island Deli på venstre hånd. Bare følg surferne og kjør rett ned mot stranda, så skal du nok se at du finner det. Om du kommer til stranda, og enda ikke har funnet restauranten, så snur du og kjører opp samme veien helt til du finner den. Ps: de leverer også på døra, gjennom @gofoodbali.

// The dishes in the pictures are, from left to right; “make your own bagel” with tempeh and avocado, chia parfait and the Shroomiyaki bagel. The drinks are; mango juice, soy latte and a watermelon juice. So delicious. Hello food coma 🙂 My favourite bagel is the “Yummy Vegan” bagel, with grilled tempeh, juicy veggies, hummus and their legendary coconut curry dressing. So good.

This heavenly place lies on Jl Pantai Berawa in Canggu, right over the street to Bali Bowls. To get to the Island Deli, you drive towards Finn’s beach club (you can’t miss the signs). On the way there, you pass by Konkrete (the skate hall) and The Piringdaun (my fav Indian place) on your right hand side. Just follow the surfers and continue towards the beach, after 1,5 minutes you’ll see the hidden gem on your left hand side, in the shade- behind some swaying leaves of green plants. If you get to the beach and haven’t seen the place yet, you deifinitely missed it. But fear not, just turn around and drive straight up the same road again until you find ut. You’ll see their sign sticking out on the back of a tree. And hey, check out their magnificent menu on the bottom of this post! Hope to see you guys there on my next visit🙂 Ps: They also do delivery through @gofoodbali . What is better than take-in on a rainy day, right?

untitled-2untitled-15

 

 

Hvor godt ser ikke dette ut, da? Plassen her kan du ikke gå glipp av. Sjekk ut menyen deres rett under her☺️ Den kan ha blitt oppdatert, da de endrer den fra tid til annen. Det gjelder både rettene, og prisene. Yummy Vegan koster nå 35k, rundt 18 norske kroner.

Ha en superfin dag, og nyt verden hvor enn du er! Klemmer fra meg

// How yummy does this look, right? Can’t be missed! Check out their menu right under here☺️ It might be updated by now, as they change it frequently. The prices on some of the items has been lowered, the Yummy Vegan is now 35k.

Have a magnificent day, and enjoy life wherever you are in this world! Hugs

Screen-Shot-2017-10-04-at-4.12.04-pm

Screen-Shot-2017-10-04-at-4.13.38-pm

Jeg gjør oppmerksom på at dette innlegget var sponset

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Foodie god island

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s