Hello Tokyo!

untitled-2untitled-3untitled-4untitled-1untitled-5

English version can be found on the bottom of this page

Animeplakater, “bullet trains” og veloppdragne mennesker. Her er jeg, endelig, i byen av mine største drømmer. Jeg er i Tokyo, I Japan. Vi ankom byen tidlig i går og falt begge to pladask for denne fantastiske plassen, med en gang. Min indre nerd er så fornøyd nå, dere aner ikke. Jeg gikk og hoppet rundt på gaten i hele går av hvor fascinerende kult det er her i høyteknologiske Tokyo.

I går, dro vi til verdenskjente Shibuya, der verdens travleste veikryss ligger. Vi shoppet, så på mennesker og utforsket gatene. Vi fant masse kule vintage-sjapper med high end-plagg, samt større butikker med kule basiske plagg. Rundt i gatene var det masse søte spillearkader og tegneseriesjapper, og gatemusikanter sørget for at Shibuyakrysset holdt seg (enda mer) livete med høy teknomusikk og beatboxing. Åh, og dere, jeg må bare få utrykt hvor utrolig bra street style det er her i Tokyo. Paris kan ikke måle seg engang. Jeg tror ikke jeg har sett et dårlig kledd menneske enda. Da vi var ute og shoppet i går ble vi helt fascinert over det faktum at alle jentene rundt oss var utrykksfult og kult kledd. Den ene jenta er liksom nydeligere enn den andre uansett hvor man går her. Så deilig å se så masse selvsikre kvinner på en plass.

Vi blir i Tokyo i en uke, før turen går videre til Hongkong for noen dager. Etter det skal vi til Thailand, så India, og så hjem til Canggu på Bali igjen. I canggu blir Elise kun noen uker før hun skal hjem til jul, mens jeg blir igjen til neste år. Selv skal jeg feire jul i Thailand i år med verdens beste Amanda. Etter det kommer jeg tilbake til Bali igjen, og blir i flere måneder mens jeg skal hjelpe venner og jobbe litt. Jeg har allerede fått masse kule connections og fantastiske bekjentskaper, og gleder meg til å komme tilbake igjen. I februar skal jeg til Sør-Amerika for å besøke familien min i Chile, men etter det kommer jeg hjem til Canggu igjen, hihi. Gleder meg masse. Jeg kommer til å reise litt rundt i Asia mens Bali blir min hovedcamp. Så, frykt ikke- for at jeg ikke har laget nok blogginnlegg om Bali, det kommer i massevis over de neste månedene:-)

I dag skal vi til Harajuku for å se på vakre mennesker, etterfulgt av litt håpløs jakting på vegansk mat.

untitled-3untitled-4

 

// Anime posters, bullet trains and well behaved people. Here I am, finally, to make my life long dream of visiting Tokyo come true. We arrived early yesterday and immidiately fell in love. The inner geek in me is so happy right now, you have no idea! No words can describe just how cool this high technological city is.

Yesterday, we went to the famous Shibuya, where we did some shopping, people watching and exploring. We found so many cool vintage shops with high end wear, as well as big stores with basic clothes. There were cute video arcades eveywhere and techno street musicians made sure that the famous crossroad of Shibuya was full of (even more) life. Oh and guys, I just have to tell you, that the street style in Tokyo is the best I have ever seen. I don’t think I have seen one single person being dressed in boring attire yet. People dress so confident here and the girls are so beautiful! I will have to take some photos for you guys later to show you what I mean. Elise and me were absolutely stunned yesterday when we were out shopping, and there was only fashionistas everywhere, each one more expressive than the other.

We will stay here in Tokyo for a week, and then we are off to Hongkong! After that, we are going to Thailand, then hopefully India. And then, back to our new beloved home, Canggu of Bali. Elise is going home for Christmas after a few weeks back in Canggu, but I am actually staying in Bali until next year! I will just work there and travel around for a bit while staying there. Christmas will be celebrated in Thailand with my beloved bestie Amanda, and after Christmas is done I am going home to Canggu again. I am also going to South-America around February to visit my family after having some friends from Norway coming over, so then I will be gone again for a short while. After that, I am going back to Bali again. I have gotten such good connections and friends in Canggu and I absolutely love it there. Proud to say that I am going to live there now for some months while I do some trips in Asia here and then. Bali is my new base camp.

img_8411img_8388

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s