Sunday dazing in Shinjuku

untitled-6untitled-5

untitled-4

GLASSES market in Tokyo, unbranded // HOODIE Bershka // JEANS Stella McCartney, vintage // SNEAKERS Bershka // STRAW BAG market on Bali, unbranded

Hei dere:-) Håper alle har hatt en superfin søndag. Her i Japan er klokken 08:30 på mandag morgen, mens den i Norge er rundt 00:30 på Søndag kveld. Det er utrolig rart å tenke på, at tidssonene og været er så forskjellig i Norge og i landene jeg er i nå. Det er som to vidt forskjellige univers.

I går bestemte vi oss for å ha en deilig, rolig søndag i Tokyo med minimalt av byhopping og stress. Det var noe som fristet veldig med å bare sitte på café og drikke kakao i går. Så, vi tok lyntoget til mat-distriktet Shinjuku, og dro på den veganske restauranten Ain Soph. RIPPLE. Der har de veganske burgere, salater, nachos, mac and cheese og diverse deilige desserter. Vegansk mat er utrolig vanskelig å finne i Tokyo, og det kommer fra meg, som alltid sier mot folk når de hevder at vegansk mat er vanskelig å finne en plass. Som regel klarer alle kokker å diske sammen noe om det ikke er noe 100% vegansk på menyen, men i Tokyo er det luksus å finne. Vi har stort sett spist tradisjonell mat denne uken, men for min del har det da gått i nudler og ris, så det var godt med en forandring i går.

Vi fant akkurat ut at vi har en dag mer her enn vi trodde (klassisk oss å tulle med datoene), så flyturen vår til neste destinasjon er visst ikke før på onsdag morgen. Tips til hva vi kan gjøre de siste to dagene våre her tas i mot med åpne armer! Vi har gjort det meste nå, men det er alltids mer å finne i en storby.

Ha en nydelig mandag!

// Hi guys! I hope you all had a great Sunday. We sure did. The clock is 08:30 on Monday morning here in Japan, while 00:30 on Sunday night in Norway. The time difference is huge. I find it very odd, that the time zones and the weather in Norway and the countries I am travelling in are so different. It is almost like two different universes. 

Yesterday, we decided to have a relaxed Sunday with minimum chaos. We took a bullet train to the food district “Shinjuku” to get some food and hot chocolate at the vegan restaurant Ain Soph. RIPPLE, and sat down to watch the people passing by for some hours. Our Sunday turned out really cozy, just as we wanted.

Today, we found out that we actually have one more day in Tokyo than we thought! Classic Melissa and Elise to get the dates wrong. I am of course referring to the time that we showed up one day early for our flight in Kuala Lumpur. We thought that would be the last time we got out information wrong, but apparently not. Oops. Our flight leaves for the next destination early Wednesday morning, so please, if you have some tips on what to do in Tokyo before we leave, leave a comment below:-) 

Have a great monday everyone. Hugs

 

untitled-9

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s