Conscious at sea

untitled-2untitled-1-2untitled-7untitled-6untitled-5

I går booket vi en “long boat” fra Koh Lanta, til diverse øyer rundt omkring i nærområdet. Når man er i Thailand, er det et must å dra på en båttur som dette, for å se vakre klipper og huler som omringer vannet. Naturen her er så vakker. Båtturen varte i rundt 3 timer, og etterpå dro vi tilbake til hotellet vårt for å spise litt thai-curry og trekke inn alle inntrykkene fra dagen. På båtturen fikk vi, som sagt, sett utrolig nydelig natur- og vi fikk sett masse ville apekatter fra båten. Vi kjørte rundt en liten ubefolket øy, der det krydde av små, søte, rare aper, og gjett hva! Den ene apen svømte over til båten vår og stjal fiskechipsen til Adam, båtmannen. Haha. Jeg utnyttet situasjonen, og matet apekatten selv i tillegg. Jeg er veldig imot å betale for å bruke dyr som business og attraksjoner, så da jeg først fikk muligheten til å mate en fri ape ble jeg veldig glad. Jeg la ut video på min Instagram story (@melissaschof) for dere som ikke følger meg der enda 🙂

I dag har vi kun slappet av på stranden og beundret omgivelsene våre. En veldig fin onsdag.

♻️Skjorten jeg har på meg er en redesignet, vintage manne-skjorte, laget av @luciaaven . Lucia er hjernen bak konseptet “Consci” som går ut på å være en flinkere forbruker, for miljøet vårt. Hun har vært på sykurs med Jenny Skavlan, og er utrolig flink til å redesigne klær som har mistet sitt bruksområde. Les mer om det fantastiske konseptet på Conscilifestyle.no ♻️

// Hi guys! Yesterday, we booked a long boat from Koh Lanta to different smaller Islands in the area. When you’re in Thailand, it’s an actual must to go on a boat trip with a long boat, to experience the nature from the sea side. The ocean cliffs and caves are amazing, and we even got to see some wild monkeys. Even though I have seen my fare share of wild monkeys during my time in Asia, I never get tired of seeing those little weird guys. Makes me super happy every time.

One of the monkeys even went for a swim over to our boat, and stole our boat man’s fish chips, haha. I took advantage of the situation and fed the monkey myself too! So cute. Getting the chance to feed free animals, without having to pay people with the wrong intention is rare, so I was very happy to get to to that.

Today, we have just been relaxing at the beach, admiring our beautiful surroundings. 

♻️ The shirt I am wearing, is a conscious, remade shirt by wonderful @Luciaaven . Lucia is the brain behind the concept “Consci”. Consci is the idea of living as environmental friendly as possible, and to adapt to lifestyle where you try tu reuse and resell as much as possible. Lucia made me this shirt out of an old, vintage mans shirt. I absolutely love the shirt, it shows how fashion can be kind as well as chic. Read more on Conscilifestyle.no♻️

untitled-4-2untitled-3-2

untitled-1-4

Have a great day and be kind to the earth, Hugs, M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s