Ice ice baby

untitled-5untitled-6untitled-7untitled-8

Hvis du noensinne skulle dra til Bali, kan du ikke gå glipp av Mad Pops i Seminyak. De serverer hjemmelagd iskrem lagd av kokosmelk, helt naturlig og superdeilig. Jeg tok med Caroline dit i går, og hun elsket plassen! Akkurat nå er det regnsesong her i Indonesia, så det blir dessverre ikke så masse innlegg om livet på stranden og slikt for tiden. Det er overskyet stort sett hele dagen, og på kvelden pøsregner det (det er fortsatt veldig varmt og deilig, dog) så jeg bare kjører Caroline rundt for å vise frem vakre Canggu om dagene.

Mad Pops er en av mine favorittplasser på Bali. Kulere iskremsjappe skal du lete lenge etter!

Klem, M

// If you’re ever in Bali, you can’t miss the opportunity to go to Mad Pops for some ice cream. They serve delicious, home made and natural ice cream made from coconuts, and all of the flavours are so unique. I took Caroline there a couple of days ago, and she absolutely loved the place. Now a days, the rainy season is going on in Bali, so going to the beach to sun bathe is not really an option at the time. Our days mostly consist of me showing her around, and visiting cafés. So, sorry for the lack of updates from the beach!

Mad Pops is my absolute favourite place on Bali to go for ice cream. You’ll have to look for a long time to find a cooler shop than this one.

Hugs, M

Advertisements

One thought on “Ice ice baby

  1. Hei! Jeg har en stor backpacking-drøm, og det hadde vært fantastisk om du kunne skrevet dine beste tips og ulike erfaringer du har gjort i løpet av din reise! Kos deg videre, klem

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s