Don’t be afraid to feel

For et par dager siden skrev jeg et litt mer personlig innlegg til dere enn det mine vanlige hverdagsinnlegg vanligvis omfatter. Tusen, tusen takk for så søte meldinger i ettertid, der dere skrøt av hvordan jeg skriver. Og takk, for at dere ikke bekymret dere. Dere har skjønt ufarligheten ved å føle. Det er godt å se at folk setter pris på ærlighet. Og noe som også var veldig deilig, var at det virket som om de fleste forsto akkurat hvor jeg ville med innlegget mitt. Jeg ville vise menneskelighet, og jeg ville formidle til mine yngre lesere at alle mennesker , føler. Følelser er ikke farlig, det er bare en måte å relatere seg til omverdenen på. Ikke vær redd for å føle, det er det vakreste som finnes! Om du er trist en dag, ikke fei følelsene under teppet. Føl, føl, føl. Det er så sunt.

Det kan føles naturlig for mange å stenge ut følelser når man føler på ubehagelige følelser, noe som ikke er så rart- det er jo tross alt ikke komfortabelt å føle seg nedfor. Folk flest foretrekker glede, vil jeg tro. Men, gjør du det til en vane å stenge ut følelser, er det til slutt ikke igjen noe å føle. Hjernen vår er så ufattelig komplisert, men allikevel så utrolig enkel. Den prøver å fortelle deg noe når du er trist, sint, glad og lei. Det er da det er så viktig å finne ut hvor det kommer fra. Derfor, blir jeg ikke skremt av dårlige dager. Det betyr bare at jeg er et menneske, og at jeg er i stand til å føle. Så, kjære familie og venner, la meg ha dårlige dager, la meg ha gode dager, og vit at det er helt ok.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s